facebook_pixel
Hammaskeiju kotimaiset täysksylitolipastillit

Hammaskeiju täysksylitolipastilli 100g

6,20 
Valitse mieluisa vaihtoehto valikosta ja lisää ostoskoriin.
Poista

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 80€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

Hammaskeiju täysksylitolipastilli 100g

Hammaskeiju-täysksylitolipastillit valmistetaan Suomessa Xylimind Oy:n toimitiloissa Riihimäellä. Kotimaiset pastillit ovat 100 % täysksylitolipastilleja, eli ne eivät sisällä ksylitolin lisäksi muita makeutusaineita. Ksylitolin lisäksi pastillit sisältävät  ainoastaan 2-3 % aromi- ja valmistuksen apuaineita, jolloin pastillin ksylitolipitoisuudeksi muodostuu 97-98 %. Hammaskeijun pastillit sisältävät enemmän ksylitolia ja maistuvia makuvaihtoehtoja, mutta vähemmän lisäaineita! Tuotteissa ei ole käytetty liivatetta, eikä muitakaan eläinperäisiä aineita. Hammaskeiju-pastilleissa käytetty ksylitoli valmistetaan Euroopassa EU-lainsäädännön mukaisesti.

Täysksylitolipastillit ovat erinomainen keino hoitaa ja ennaltaehkäistä koko perheen suun terveyttä. Ksylitolin suun terveyttä edistävät vaikutukset ovat suomalainen innovaatio, ja ksylitolin käyttö onkin vakiintunut osaksi suomalaista suun terveydenhuoltoa. Ksylitolin säännöllinen, päivittäinen käyttö ruokailujen jälkeen edistää suun terveyttä, koska ksylitoli muun muassa

  • lisää syljen eritystä, jolloin sylki huuhtelee hampaita luonnollisesti ja tehokkaasti
  • heikentää happohyökkäyksien tehoa, jolloin hampaiden reikiintymisriski alenee
  • vähentää hampaisiin tarttuvan bakteeriplakin määrää.

Siksi ksylitolipastillien käyttö onkin hyvä ottaa osaksi perheen arkea, ja opettaa ksylitolipastillien säännöllinen käyttö myös lapsille!

Hammaskeiju-pastilleja on saatavilla eri makuisina 100 gramman pusseissa. Saatavilla myös luomuvaihtoehtoja!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Hammaskeiju täysksylitolipastilli 100g”