facebook_pixel

Greyse Softshell kantotakki

169,00 

Greysen softshell kantotakki on yhtäaikaa sporttinen ja tyylikäs. Se pitää lapsen ja kantajan lämpimänä ja suojassa viimalta ja sateelta. Takissa on kaksi erillistä kantopaneelia, joiden kanssa lasta voi kantaa sekä että takapuolella. Huolella mietityt tekniset ominaisuudet tekevät kantotakin käytöstä vaivatonta.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Tyylikäs ja laadukas Greyse Softshell kantotakki

Greysen softshell kantotakki on yhtäaikaa sporttinen ja tyylikäs. Se pitää lapsen ja kantajan lämpimänä ja suojassa viimalta ja sateelta. Takissa on kaksi erillistä kantopaneelia, joiden kanssa lasta voi kantaa sekä että takapuolella – sopii käytettäväksi siis myös kahden lapsen kanssa yhtä aikaa! Todellinen monitoimitakki soveltuu käytettäväksi raskausaikan erillisen panelin kanssa sekä on aivan erinomaisen tyylikäs jokasään takki myös ilman mitään lisäosia eli sopii käytettäväksi myös ilman lasta. Takki sopii Suomen säähän ympärivuotiseen käyttöön, tosin talvella takin käyttäminen vaatii lisäkerroksia allensa, sillä takissa ei ole toppauksia tai erillistä vuorta. Takki sopii käytettäväksi minkä tahansa kantovälineen kanssa silloin, kun lasta kannetaan edessä tai selkäpuolella.

Mukava ja vedenpitävä

Soft Shell materiaalina muodostuu kolmesta eri kerroksesta: uloin kerros on vettä hylkivä ja kankaan mielluttävä pinta mahdollistaa mukavan liikkumisen – takki ei kahise eikä suhise. Keskimmäinen kerros on vedenpitävä ja hengittävä. Tämä kerros eristää tuulen ja viiman. Kolmas eli ihoa vasten oleva kerros on polarfleece, mikä siirtää kosteuden pois iholta ja tuntuu pehmeältä.

Kaksi erillistä kantamiseen tarkoitettua paneelia on aivan loistava keksintö. Ensinnäkin niitä voi käyttää yhtä aikaa, jolloin takki soveltuu tandem-kantamiseen. Toisessa paneelissa on lapselle huppu (ei irroitettava) ja toisessa ei ole huppua. On varmastikin ajateltu, että hupullinen on eteen ja huputon taakse, mutta mikään ei estä käyttämästä näitä ristiin.

Huolella mietityt tekniset ominaisuudet tekevät kantotakin käytöstä vaivatonta

Lapsen hupussa ja paneeleiden yläosassa eli noin niskan kohdalla on näppärä kiristysnyöri. Tällä saadaan paketti tiukasti lapsen ympärille eikä lapsen hartiat palellu takin ulkopuolella. Aikuisen huppu on irroitettava ja siinä on reuunassa kiristys, jotta se pysyy tiukemmassakin tuiskeessa suojana. Takin alareunastakin löytyy kiristysnyörit, jotta tuuli ei puhalla helmasta sisään. Takissa on molemmilla puolilla vetoketjuin suljettavat reilunkokoiset taskut. Lisäksi takin sisällä on ”povitaskut” hiukan todellista povea alempana eli samoilla korkeuksilla kuin ulkopuolen taskutkin ovat.

Mitoituksen suhteen vastaa hyvin kokoaan, eli ei tarvetta ottaa reilumpaa tai naftimpaa kokoa, kuin mitä kokolapussa kerrotaan.

Ominaisuudet

  • Joka sään takki 4 in 1, joka käy moneen eri menoon
  • Setti sisältää kolme paneelia: kaksi kantamista varten (eteen ja taakse) ja yksi raskausaikaa ajatellen
  • Irroitettava aikuisen huppu
  • Taskuja mukana kuljettaville tavaroille
  • Valmistettu Puolassa
  • Materiaali: Soft shell – Polyester
  • Sisäpinta fleeceä, kantopaneelien sisäpinta paksumpaa harjattua fleeceä.
  • Hihoissa pitkät resorit peukkurei’illä

Pesuohje: 30 asteen pesu, ei linkousta

Näin kannat lasta ulkona viileällä kelillä

Jos kannat lasta paljon ulkoillessa, kantotakki saattaa olla todellinen arjen pelastaja. Kantotakki on nimensä mukaisesti takki, joka on suunniteltu sekä kantajan että kannettavan yhteiseksi vaatteeksi. Lapsi kulkee siis takin sisäpuolella kantovälineessä, kantajan kehon lämmössä. Kantotakin kanssa ulos lähteminen on helppoa, ja sen ehdoton hyvä puoli on, ettei lapselle tarvitse pukea erikseen ulkovaatteita. Kantoliinan sitominen ja kantorepun asettelu on yleensä myös helpompaa sisävaatteiden päälle – ilman hikoilua! Kantotakki on kätevä etenkin, jos lapsi nukahtaa ulkoilun aikana. Sisätiloihin siirryttäessä lasta ei tarvitse herättää, vaan riittää, kun riisuu takin päältä ja antaa lapsen jatkaa uniaan. Lue lisää kantamisesta kylmemmillä keleillä artikkelistamme!

 

Koko

34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

Väri

Harmaa, Harmaa – Violetti, Koralli, Kupari, Minttu, Musta, Sininen

Materiaali

Kantotakin malli

, ,

Värisävy / kuvio

, , , ,

Merkki

Avainsana

, , ,

Saatat myös pitää...