facebook_pixel
Fresh Feeder vihreä

Fresh Feeder

10,90 
Valitse mieluisa vaihtoehto valikosta ja lisää ostoskoriin.
Poista

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 80€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

Fresh Feeder

Fresh Feederin kanssa tuoreiden marjojen ja hedelmien antaminen vauvalle on turvallista, kun pienet palaset eivät pääse syöjän kurkkuun. Silikoninen ”tuttiosa” on hygieninen, sillä se on helppo pestä esimerkiksi tiskikoneen ylätasolla.

Täytä ”tutti” vaikkapa pakastemarjoilla, jääkaapikylmillä porkkanan tai melonin tai muiden hedelmien paloilla. Esimerkiksi hampaiden tullessa kylmien herkkujen järsiminen ja imeskely helpottaa kipua, ja lapsi saa puuhaa ruokapöydässä.

Jos palojen antaminen vauvalle tuntuu pelottavalta tukehtumisriskin vuoksi, voit Fresh Feederin avulla antaa lapselle järsittävää siinä vaiheessa kun siirrytte aloittamaan kiinteitä ruokia. Käyttö on helppoa: laita ruoka silikoniseen pussiin ja kahva kiinni. Vauva osaa kyllä itse hoitaa loput.

Fresh Feeder sopii käytettäväksi mille tahansa ruualle. Esimerkiksi jäiset tai tuoreet marjat, erilaiset hedelmät, lihat, raat tai kypsennetyt kasvikset käyvät sen täytteeksi mainiosti.

Fresh Feeder ei ulkonäöstään ja materiaalistaan huolimatta ole tutti eikä lelu: älä jätä lasta yksin ruokailemaan. Ei saa laittaa mikroaaltouuniin.

Ei sisällä BPA:ta eikä ftalaatteja. Ei sisällä myöskään luonnonkumia.

Pesu ja huolto

Pese käytön jälkeen, voi pestä myös tiskikoneessa. Fresh Feederin silikoniosan voi steriloida keittämällä. Anna kuivua ilmavasti. Tarkista silikonin kunto aina ennen käyttöä. Jos havaitset kulumisen merkkejä, vaihda uuteen tuotteeseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Fresh Feeder”