facebook_pixel

Tula Free-to-Grow kantoreppu vastasyntyneestä taaperoon

159,90 

Free To Grow kantorepulla kannat lastasi vastasyntyneestä isoksi taaperoksi asti. Innovatiivinen muotoilu takaa mukavan kantokokemuksen isommankin lapsen kanssa ja äärimmäisen nerokkaat säätöominaisuudet mahdollistavat myös pienen vastasyntyneen kantamisen – täysin ilman lisäosia tai vauvatukia.

Katso kaikki kuosit täältä ja valitse oma suosikkisi

 

Poista

Edullinen toimitus!

✓ pikkupaketti 3,90 – muut paketit 5,90
✓ nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Tula Free-to-Grow on pitkäikäinen, helppo ja mukava kantoreppu

Free to Grow (eli tuttavallisemmin FTG, lausutaan suomalaisittain [äf:tee:gee]) on suositun Tula kantorepun uusi malli, joka sopii innovatiivisen säädettävyytensä ansiosta käytettäväksi aivan vastasyntyneestä taaperoikään saakka – ilman erillisiä lisävarusteita!

Tula Free to Grow kantorepussa on ainutlaatuinen säätömekanismi, jonka avulla repun paneeliosa voidaan kaventaa pienille vauvoille sopivaksi ja jota voidaan käyttää leveämmillä säädöillä isompien lasten kanssa. Free to Grow kantoreppua voi käyttää kaikkiaan kolmessa eri leveydessä, joten reppu on aina sopiva lapsen kokoon nähden. Repun paneelin yläreunasta löytyy lisäksi erillinen kiristyssäätö, jonka avulla myös kantorepun korkeutta pystyy säätämään lapsen koon mukaan. Pienimmillään säädöt sopivat aivan vastasyntyneelle ja säätöjen ollessa isoimmillaan, reppu sopii isommillekin taaperoille.

Tula Free-to-Grow kantorepun ominaisuudet

 

Et tarvitse erillistä vauvatukea

Free to Grow kantoreppuun ei tarvitse hankkia erillistä Tulan vauvatukea, kuten vanhempaan, standardikokoiseen kantoreppuun. Kantorepun paneelissa on säätömekanismi, jolla repun saa riittävän kapeaksi myös vastasyntyneelle. Paneelin olkahihnoissa olevien kiristyshihnojen avulla repun korkeutta saa säädettyä siten, että repun yläreuna taittuu haitariksi sisäänpäin. Pienen vauvan kanssa paneelin yläreunassa on siis enemmän kangasta tukemassa pienen vauvan niskaa ja repun korkeus on vauvalle sopiva.

Huomaathan, että pientä vauvaa kannetaan hiukan ylempänä kuin isompaa lasta, joten repun vyötäröhihna tulee asettaa riittävän korkealle omalle vyötärölle, jotta vauvan pää on koko ajan pussausetäisyydellä. Kantaessa lapsi on aina hyvä pitää sellaisella korkeudella, että kantaja pystyy tarkkailemaan lapsen hengitystä ja vointia. Tula Free to Grown voi ottaa käyttöön terveenä ja täysiaikaisena syntyneiden vauvojen kanssa, kun vauva on vähintään 3,2-kiloinen. Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on erityistarpeita kantamisen suhteen joko itsesi tai vauvan osalta (esimerkiksi jos vauvasi on syntynyt ennenaikaisena tai pienipainoisena).

Lukemattomia ihania kuoseja jokaiseen makuun

Tulan paras puoli on, että kantoreppuun löytyy taatusti jokainen makuun ja tyyliin sopiva printti. Katso täältä kaikki Tula Free-to-Grow repun kuosit ja valitse oma suosikkisi!

Ergonominen ja yksinkertainen kantoreppu

Tula Free to Grow sopii sinulle, jos haluat yksinkertaisen ja helpon kantovälineen, jolla jaksaa kantaa lasta mukavasti pidemmänkin ajan. Tula Free to Grow kantoreppu on ergonominen ja pehmeä kantoreppu, jonka suunnittelussa on otettu huomioon niin lapsen kuin kantajan ergonomia, turvallisuus ja mukavuus. Kantorepun säädöt ovat yksinkertaiset, ja reppua on siten erittäin helppoa käyttää ja säätää kantajalle sopivaksi – myös kahden eri kokoisen kantajan välillä.

Mukavuutta, mutta ei ergonomian kustannuksella

Free to Grow kantoreppu muotoutuu lapsen selän mukaisesti ja tukee lapsen luonnollista asentoa aivan vastasyntyneestä alkaen. Repun säädettävä paneeli tukee lasta polvitaipeesta polvitaipeeseen lapsen kasvaessa ja varmistaa, että kannat lasta aina lapsen kehityksen kannalta optimaalisessa kantoasennossa. Lapsi matkustaa repun kyydissä aina ergonomisesti hyvässä asennosta, joten voit kantaa lasta turvallisin mielin.

Kantorepun jalka-aukoissa on pehmusteet, joten reppu ei paina lapsen jalkoja. Olkaimet ja lantiovyö ovat erittäin tukevat, joten isommankin lapsen kantaminen on mukavaa myös aikuiselle. Repun muotoilun ansiosta myös isompi lapsi asettuu repussa luontevasti syvään kyykkyasentoon ja kulkee mukavasti repun kyydissä vielä siinäkin vaiheessa, kun paneeli ei yllä lasta enää polvitaipeesta polvitaipeeseen.

Tula Free to Grow reppuun voi yhdistää myös Tulan kantorepun jatkopalat, joilla repun käyttöikä pitenee entisestään.

Katso video – näin helposti käytät Tula Free-to-Grow kantoreppua

Tula Free to Grow kantorepun ominaisuudet

 • Lasta voi kantaa kantajan etu- tai selkäpuolella, aina kasvot kantajaan päin
 • Nepparein toimiva leveyssäätö repun paneelin alareunassa (kolme eri leveysasetusta)
 • Paneelin korkeutta säädetään olkahihnoissa olevilla kiristysremmeillä
 • Soveltuu käytettäväksi jo aivan vastasyntyneestä alkaen (n. 3,2 kilosta eteenpäin) ilman erillistä vauvatukea
 • Voi käyttää leveämmillä säädöillä myös isompien taaperoiden kanssa noin 2-3-vuotiaaksi saakka
 • Maksimipainosuositus noin 20 kiloa
 • Tukevat pehmusteet olkahihnoissa takavaat mahdollisimman hyvän kantomukavuuden
 • Säädettävät hihnat takaavat täydellisen istuvuuden eri kokoisille kantajalle
 • Reppu on erittäin helppokäyttöinen yksinkertaisten säätöjen johdosta
 • Nopea pukea ja riisua
 • Lantiovyössä on pieni tasku, jossa kulkevat kätevästi mukana esimerkiksi avaimet, puhelin ja pankkikortti
 • Irroitettava unihuppu, joka tukee lapsen päätä nukkuessa, suojaa säältä sekä antaa näkösuojaa
 • Pehmusteet olkahihnoissa sekä paneelissa lapsen jalkojen kohdalla
 • Mahtuu pieneen tilaan ja on helppo kuljettaa mukana
 • Materiaali kevyttä ja hengittävää käsin valmistettua twilliä
 • Kangas 100% ÖKO-TEX® Standard 100 sertifioitu
 • Konepestävä – suosittelemme pesua ennen käyttöä
 • Mukana tulee selkeä käyttöohje

Mitat

 • Nepparilla säädettävä paneelin alareuna on kapeimmillaan 13 cm ja leveimmillään 38 cm
 • Paneelin korkeus on pienimmällä säädöllä 28 cm ja korkeimmalla säädöllä 43 cm
 • Vyötäröhihnan korkeus 13 cm ja leveys 69 cm, vyötäröhihnan maksimipituus 145 cm
 • Kantorepun paino noin 800 grammaa

Valmistettu ja suunniteltu eettisesti ja vastuullisesti

 • Tulan Free-to-Grow kantoreput valmistetaan alusta loppuun käsityönä korkeiden laatustandardien mukaisesti Intiassa
 • Materiaali 100 % laadukasta Öko-tex sertifioitua puuvillaa
 • Kantoreppu täyttää European Safety Norm EN 13209- 2:2006 -vaatimukset
 • Korkealaatuiset Duraflex-soljet ja YKK -napit

Mikä Tula kantorepun malli kannattaako valita?

Tula kantorepun standardikoko on repun perusmalli, joka sopii käytettäväksi vauvatuen kanssa jo aivan vastasyntyneestä alkaen noin 1,5 – 2,5-vuotiaaksi saakka. On hyvin yksilöllistä, milloin siirtyminen standardikokoisesta repusta taaperoreppuun on ajankohtaista. Lapsen kasvaessa tulee jossain vaiheessa tilanne, jolloin alkaa kaipaamaan reppuun lisää leveyttä ja korkeutta. Taaperokokoinen reppu onkin huomattavasti leveämpi ja korkeampi kuin standardikokoinen reppu ja siinä riittää isommallakin lapsella tuki polvitaipeesta polvitaipeeseen.

Tula Free-to-Grow kantoreppu on suurimmilta mitoiltaan suunnilleen saman kokoinen kuin standardikokoinen malli, mutta säädettävän paneelin ansiosta se sopii käytettäväksi ilman vauvatukea jo aivan vastasyntyneestä lähtien lapsen ollessa noin 3,2 kilon painoinen. Lapsen kasvaessa sekä repun leveyttä että korkeutta voidaan säätää lapsen kokoa vastaavaksi. Käyttöikä Free-to-Grow -mallilla on suunnilleen yhtä pitkä kuin standardikokoisella repulla.

Useimmiten hyvä aika siirtyä taaperokokoiseen reppuun on lapsen ollessa noin 85-90 sentin mittainen. Tarkkaa kokoarviota on vaikea sanoa, sillä repun sopivuus riippuu paljon kannettavan lapsen mittasuhteista ja siitä, haluaako hän pitää käsiään repun paneelin sisä- vai ulkopuolella. Myös se vaikuttaa, kuinka paljon lasta kannetaan repulla. Standardikokoinen reppu sopii hyvin isommallekin lapselle, jos lasta kannetaan vain satunnaisesti. Jos lasta taas kannetaan pidempiä matkoja kerrallaan, on taaperokokoinen reppu ehdottomasti kannattava hankinta, sillä se parantaa sekä kantajan että kannettavan kantomukavuutta huomattavasti. Liikaa kasvunvaraa ei kannata koskaan varata kantoreppuun, sillä taaperokokoinen reppu ei sovellu pienille vauvoille eikä pikkutaaperoille paneelin leveyden ansiosta. Lapsen jalkojen tulisi aina päästä liikkumaan vapaasti polvitaipeesta alaspäin.

Standardikokoisen repun käyttöikää on mahdollista jatkaa myös hankkimalla paneelin leveyttä lisäävät jatkopalat. Korkeutta ei näillä saa lisää, mutta monet taaperot haluavatkin pitää käsiä repun ulkopuolella. Jatkopalat sopivat myös taaperokokouseen reppuun, jolloin repulla voi kantaa jopa leikki-ikäistä lasta.

LUE LISÄÄ VASTASYNTYNEEN KANTAMISESTA TÄÄLTÄ!

Katso video

Merkki

Lapsen ikä

, , ,

Lapsen vaatekoko

, , , ,

Avainsana

, , , ,

Kantoasento

Etupuolella kasvot kantajaan päin, Selkäpuolella kasvot kantajaan päin

Materiaali

Mitat

korkeus 28-43cm, leveys 13-38cm

Valmistusmaa

Intia, eettisesti tuotettu

Käyttö, pesu ja huolto

Ei huuhteluainetta, Ei rumpukuivausta, Konepestävä, Pesu nestemäisellä pesuaineella

Painoraja

3,2kg-20kg

Sertifioinnit

Öko-tex

Saatat myös pitää...