facebook_pixel

Fidella rengasliina Mosaic Soft Coral (luomupuuvilla)

105,00 

Ihana Fidella nyt myös rengasliinana Ipanaiselta.

Liina on loppu Fidellalta.

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Rengasliina Fidellan laadukkaasta ja tyylikkäästä valikoimasta

Fidellan rengasliina on aina laadukas ja hinta-laatusuhteeltaan erittäin toimiva kantoväline. Ohuehko liina soveltuu loistavasti ensimmäiseksi kantovälineeksi ja pienen vauvan kantamiseen. Kauniit kuosit ja upeat värit saavat sydämen sykkimään nopeammin – Fidellan liinaa kannattaa ehdottomasti lisätä omien kokeiltavien liinojen listalle. Fidellan valikoimasta löytyy rengasliinojen lisäksi myös pitkiä kudottuja kantoliinoja, kantoreppuja, neliöliinoja sekä kantoreppujen rengasliinoja eli onbuhimoja.

Kantoliinakangas on vinojoustavaa ja liina mukautuu hyvin kantajan ja lapsen ympärille tukien vauvaa ergonomisesti. Alumiiniset isot renkaat pitävät liinan napakasti paikoillaan. Fidellan rengasliinoissa olkapää on laskostamaton, liina soveltuu kaiken kokoisille ja mallisille kantajille.

Rengasliina on monikäyttöinen kantoväline, jonka käytön opittuasi olet tyytyväinen käyttäjä koko kantamisen ajan läpi. Rengasliina soveltuu loistavasti jo vastasyntyneestä asti ja on erityisesti kotioloissa ja vaikka kauppareissuilla hintansa lunastava pikaväline. Monesti ajatellaan, että rengasliinalla ei jaksa kantaa isompaa lasta, mutta vaikka rengasliina on yhden olan kantoväline, siitä on runsaasti apua silloinkin, kun joutuisit joka tapauksessa kantamaan isompaa lasta sylissä – pienikin apu on silloin iso apu!

Rengasliina soveltuu erityisen hyvin niin sanottuun kuikuiluvaiheeseen, kun vauva haluaa kiihkeästi nähdä, mitä ympärillä tapahtuu. Rengasliinalla saat siirrettyä lapsen edestä lonkalle vain kääntämällä lapsen sivummalle, jolloin lapsi näkee huomattavasti paremmin ympärilleen ja eteensä. Rengasliina on myös imetykseen loistavasti soveltuva kantoväline, sillä sidontaa saa helposti löystettyä ja kiristettyä ilman, että lasta täytyy ottaa kyydistä pois.

Mosaic Soft Coral -rengasliinan ominaisuudet

  • 100 % luomupuuvillaa
  • alumiinirenkaat
  • Jacquard-kudontainen
  • neliöpaino 205 g/m2
  • leveys 80 cm
  • soveltuu vastasyntyneestä noin 15 kg painoon asti
  • liinan reunat ovat eri väriset, mikä helpottaa erityisesti aloittelijaa liinan sitomisessa
Merkki

Lapsen ikä

, ,

Lapsen vaatekoko

, , , ,

Avainsana

, , , ,

Valmistusmaa

Turkki

Materiaali

Värisävy / kuvio

,

Neliöpaino

Käyttö, pesu ja huolto

Ei huuhteluainetta, Konepestävä, Pesu nestemäisellä pesuaineella

Sertifioinnit

luomupuuvillaa

Saatat myös pitää...