facebook_pixel

ezpz Happy Bowl silikoninen ruokailualusta

19,90 

Tutustu kätevään ezpz-uutuuteen Mini Bowliin!

Happy Bowl ei tällä hetkellä ole valikoimassamme.

 

Poista
Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Happy Bowl on ezpz ruokailualusta ja kulho samassa

ezpz on innovatiivinen ruokailualusta, joka helpottaa arkea! ezpz on samaan aikaan sekä kätevä lautanen että pöytään kiinnittyvä ruokailualusta.

Happy Bowl on yhtä aikaa huippuhauska ja kestävä ruokailukulho sekä pöydästä irtoamaton ruokailualusta! Ezpz on siis todellinen all-in-one-tuote, joka helpottaa arjen ruokailuja lapsiperheessä. Mikä parasta, ezpz tarttuu itsestään ilman imukuppeja napakasti kiinni pöydän pintaan, joten pienet kädet saavat ruokailla rauhassa ilman pelkoa, että lautanen tipahtaa lattialle. Happy Bowlista lapsi syö näppärästi niin keitot, puurot, murot kuin muutkin kiinteät ruoat.

Ezpz-ruokailualustan voit laittaa turvallisin mielin niin uuniin kuin mikroaaltouuniin. Kaiken lisäksi ezpz on helppo puhdistaa hanan alla tai astianpesukoneessa. Ruokailualusta on helppoa säilyttää pienessäkin tilassa ja ottaa vaikka ravintolaan tai retkille mukaan. Mikäli perheestä löytyy useampi ruokailija, ezpz-alustat saa pinottua kätevästi päällekkäin ja voit tarjoilla kerralla ruoat vaikka useammallekin lapselle!

Ezpz-ruokailualusta on valmistettu turvalliseksi todetusta 100 % hypoallergeenisesta silikonista, joten se ei kerää itseensä bakteereja. Elintarvikeluokan silikoni ei sisällä haitallisia aineita, kuten ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:ta.

Ezpz on erittäin kestävää materiaalia eikä se kulu käytössä. Ezpz näyttää siis aina ihan uudelta ja sen voi kierrättää lapselta toiselle.

ezpz Happy Bowl

 • Mitat: 22 x 26 cm, korkeus noin 4 cm
 • Tilavuus noin 2,5 dl
 • Materiaali 100 % silikonia
 • Ei sisällä ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:ta
 • Ruokailualustoja voi täyttää ja kantaa päällekäin jopa 3-4 kerrallaan
 • Alustan voi pestä tiskikoneessa
 • Voi laittaa mikroaaltouuniin tai uuniin
 • Voi säilyttää kaapissa pinossa
 • Erittäin kestävä käytössä
 • Suunniteltu USA:ssa, valmistettu vastuullisesti Kiinassa

Kysymyksiä ja vastauksia

Tarttuuko ezpz todella kaikkiin pöytiin? Miten se toimii?

Kyllä se tarttuu – kunhan alustan alla oleva pöytäpinta on tasainen ja alustan alle ei pääse ilmaa. Esimerkiksi pinnaltaan epätasaiseen lankkupöytään tai kovin huokoiseen pintaan ezpz-alusta ei siis tartu, mutta sen sijaan se tarttuu napakasti tasaiseen lakattuun puupintaan, muoviin, viiluun, lasiin, vahakankaaseen ja kivitasoon. Ezpz-alusta toimii alipaineen ansiosta siten, että alustan keskellä oleva lautasosa tarttuu kiinni pöytään. Reunoista nostamalla alusta irtoaa pöydästä. Huomaathan siis, että nokkela lapsikin voi halutessaan irrottaa alustan pöydästä – 100% varma ratkaisu tämäkään ei siis ole lautasen heittelijöille! Jos tuntuu, ettei alusta kiinnity kunnolla pöytään, kannattaa tarkistaa, ettei siihen ole kerääntynyt pölyä, likaa tai pesuainejäämiä.

Miten eri ezpz-mallit eroavat toisistaan?

Vertaile malleja tästä. Klikkaa kuvaa niin se aukeaa isompana.ezpz mallit vertailu

Sopiiko ezpz-alusta syöttötuolin tarjottimelle?

 • Happy Mat on mitoiltaan 25 x 38 cm eikä mahdu useimmille syöttötuolien tarjottimille. Kannattaa siis irrottaa kokonaan tarjotin, asettaa ezpz pöydälle ja siirtää syöttötuoli aivan pöydän eteen.
 • Happy Bowl on mitoiltaan 22 x 26 cm ja mahtuu osaan syöttötuolien tarjottimista. Kannattaa siis mitata oma tarjotin ennen tilaamista!
 • Mini Mat on mitoiltaan 21,6 x 19,6 cm ja mahtuu useimpien syöttötuolien tarjottimille (etenkin nk. ”Space Saver” -mallit). Suosittelemme kuitenkin, että mittaat oman syöttötuolisi tarjottimen ennen tilaamista! Mini Mat ei sovi seuraavien syöttötuolien tarjottimille: Stokke Tripp Trapp, Boon Flair, Nuna Zaaz, Keekaroo, Ingenuity ChairMate, the Safety 1st Beaumont, Abiie Beyond Wooden.

Miksi ezpz on valmistettu silikonista? Millainen materiaali on silikoni?

Ezpz-tuotteet on valmistettu 100% elintarvikeluokan silikonista. Kaikki materiaalit on tarkkaan testattu ja turvallisuuden osalta sertifioitu. Silikoni on aivan loistava materiaali lasten ruokailutuotteisiin, sillä se on hypoallergeeninen, myrkytön, kestävä ja turvallinen materiaali. Elintarvikeluokan silikoni ei sisällä haitallisia aineita, kuten ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:ta. Silikoni on materiaalina hygieeninen, sillä se ei kerää itseensä bakteereja, ja se on helppo pitää puhtaana joko käsin tiskaamalla tai pesemällä se astianpesukoneessa. Silikoni sopii erinomaisesti ruokailualustan materiaaliksi, sillä se ei liu’u pöydällä. Toisin kuin muovi, silikoni ei naarmuunnu, haalistu tai kulu käytössä.

Värjäytyykö alusta käytössä?

Silikoniseen alustaan ei pitäisi tarttua pysyvästi ruoasta väriä, jos puhdistat alustan huolellisesti aina käytön jälkeen. On kuitenkin mahdollista, että voimakkaasti värjäävistä ruoista (esim. punajuuri, porkkana, tomaattikastike, mustikat) voi jäädä tahroja alustaan, jos ne saavat olla pitkään alustalla. Kannattaa siis aina laittaa ezpz-alusta pesuun heti käytön jälkeen.

Miten puhdistan ezpz-alustan?

Kaikkein paras tapa puhdistaa silikoninen alusta on pestä se käsin mahdollisimman kuumalla vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Alustan voi halutessaan pestä myös astianpesukoneessa, mutta suosittelemme mahdollisimman pitkää ja kuumaa pesuohjelmaa, joka huuhtelee astiat hyvin. Lisäksi suosittelemme annostelemaan pesuainetta mahdollisimman vähän, jottei alustaan jää pesuainejäämiä. Mahdollisia tahroja ja/tai hajuja voi koittaa puhdistaa alustasta ruokasoodalla tai väkiviinaetikalla. Tarvittaessa voit liottaa alustaa kuumassa vedessä tai miedossa etikkavedessä hetken aikaa. Alustan puhdistamisessa ei tulisi käyttää hankausaineita tai hankaavia pesuvälineitä. Suosittelemme myös välttämään pesuaineita, jotka sisältävät voimakkaita hajusteita, väriaineita sekä öljyjä tai lipidejä (rasvoja).

Katso videolta, miten ezpz toimii käytännössä!

The ezpz Happy Bowl

ezpz's Happy Bowl is perfect for mealtime, snack time, anytime! The suction feature prevents spills and helps toddlers + preschoolers eat soup, pasta, oatmeal and cereal (plus pretzels and popcorn!). #ezpzfun #happybowl #viralvideo #toddler #lol #ezpz #bekind www.ezpzfun.com

Posted by Ezpz on Tuesday, 5 December 2017

Lue vielä täältä silikonin pesu- ja huolto-ohjeet!

Käyttötarkoitus

, , , ,

Merkki

Lapsen ikä

, , ,

Materiaali

Värisävy / kuvio

, , ,

Mitat

Alustan mitat: 22 x 26 x 4 cm, Tilavuus noin 2,5 dl

Paino

315 g

Valmistusmaa

Kiina

Käyttö, pesu ja huolto

Konepestävä

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ezpz Happy Bowl silikoninen ruokailualusta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...