facebook_pixel
Everyday Baby MilkHero Shatter Protection tuttipullo 150 ml
Everyday Baby MilkHero Shatter Protection tuttipullo 150 ml pinkkiEveryday Baby MilkHero Shatter Protection tuttipullo 150 ml pinkkiEveryday Baby MilkHero Shatter Protection tuttipullo 150 ml sinimustaEveryday Baby MilkHero Shatter Protection tuttipullo 150 ml turkoosiEveryday Baby MilkHero Shatter Protection tuttipullo 150 ml turkoosiEveryday Baby MilkHero Shatter Protection tuttipullo 150 ml vihreäEveryday Baby MilkHero Shatter Protection tuttipullo 150 ml vihreäEveryday Baby MilkHero Shatter Protection tuttipullo 150 ml

Everyday Baby MilkHero Shatter Protection tuttipullo 150 ml

19,00 
Valitse mieluisa vaihtoehto valikosta ja lisää ostoskoriin.
Poista

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 100€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Tuttipullo, joka aistii juoman lämpötilan

Everyday Babyn MilkHero-tuttipullo on aivan uudenlainen tulokas tuttipullojen maailmassa! Tämän kestävän lasisen tuttipullon ohuenohut silikonipinta aistii juoman lämpötilan ja vaihtaa väriä, jos juoma on liian kuumaa tarjottavaksi.

Kevyestä borosilikaattilasista valmistettu pullo on tavanomaisia lasisia pulloja kestävämpi. Borosilikaattilasi kestää nopeita lämpötilan muutoksia. Pullossa on elintarvikelaatuinen ohut silikonipinnoite, jonka ansiosta sirpaleet pysyvät pullon sisällä, jos kestävä pullo sattuukin menemään rikki. Helpolla tätä pulloa ei tosin rikki saa, sillä borosilikaattilasi kestää iskuja tavanomaista lasia paljon paremmin.

150 millilitran pullossa tulee mukana hitaan virtauksen S-kokoinen tuttiosa, jota suositellaan 0-3-kuukauden ikäisille ja imetettäville vauvoille. Muun kokoisia tuttiosia on saatavilla erikseen tästä.

Tuttiosa on lääketieteellistä silikonia, ja siinä on venttiili, joka vähentää ilman nielemistä. Pullossa on lisäksi PP-muovista valmistettu suojakorkki ja kaulus tuttiosalle. Pullossa oleva neste ei kuitenkaan koskaan pääse kosketuksiin muovin kanssa, eivätkä mitkään pullon osat sisällä BPA:ta. Tuttipullon mukana tulee myös silikoninen sekoitussiivilä, joka helpottaa korvikejauheen sekoittamisessa.

Everyday Babyn pullot suositellaan pestäväksi käsin, sillä astianpesukone saattaa haalistaa pullon väriä. Pullon voi steriloida kiehuvassa vedessä.

Tuttipullo kestää lämmitystä mikroaaltouunissa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että mikroaaltouuni lämmittää epätasaisesti, joten juoma saattaa olla tulikuumaa keskeltä ja kädenlämpöistä reunoilta. Sekoita aina juoma lämmityksen jälkeen, jotta lämpö jakautuu tasaisesti, ja tarkasta lämpötila ennen tarjoilua. Poista suojakorkki, tutin kaulus ja tuttiosa ennen lämmitystä mikroaaltouunissa.

Ominaisuudet

 • Tuttipullon tilavuus 150 ml
 • Pullo aistii nesteen lämpötilan
 • Leveä suuaukko
 • Mukana S-kokoinen tuttiosa 0-3 kk ikäisille
 • Tuttiosassa venttiili, joka vähentää ilman nielemistä
 • Mukana sekoitussiivilä
 • Ei sisällä BPA:ta
 • Materiaalit:
  • korkeatasoista kevyttä borosilikaattilasia
  • pinnoite elintarvikelaatuista silikonia
  • suojakorkki ja tuttiosan kaulus PP-muovia
  • tuttiosa lääketieteellisen tason silikonia
 • Kestää mikroaaltouunin
 • Suosittelemme käsinpesua
 • Jos pullo särkyy, sirpaleet pysyvät pullon ohuen silikonikuoren sisällä
 • Suunniteltu Ruotsissa, valmistettu Kiinassa

Everyday Baby

Everyday Baby on ruotsalainen kolmen isän yritys, joka tekee elämää helpottavia ja arjen turvallisuutta parantavia kekseliäitä tuotteita.

Everyday Babyn kolme perustajaa Andreas, Fredrik ja Edon istuivat eräänä päivänä aurinoisella hiekkarannalla ja katselivat rannalle tullutta lapsiperhettä. Perheen isä pyysi lämmittämään vauvan pullon rantabaarissa ja sen jälkeen kärsivällisesti odotteli maidon viilenemistä. Isä yritti monin keinoin kokeilla oliko maito jo sopivaa tarjottavaksi, mutta tuntui olevan haastavaa arvioida milloin lämpötila oli sopivaa. Äiti jahtasi rannalla isompaa lasta, joka olisi vain halunnut polskia vedessä. Oli varsinainen kamppailu saada laitettua lapselle aurinkovoidetta.

Tuolloin istutettiin siemen, josta kasvaisi Everyday Baby, ja visio siitä, kuinka perhe-elämää voisi helpottaa erilaisilla tuotteilla. Elämässä täytyy pystyä keskittymään siihen, mikä on tuo iloa ja rakkautta ja mahdollistaa upean ja aktiivisen elämän.

Everyday Baby on tuonut markkinoille useamman innovatiivisen tuotteen perheille. SunHero mahdollistaa mielenrauhaa rannalla, kun voi helposti arvioida aurinkovoiteen tarpeen. Turvallisista materiaaleista valmistetut pullot ja lämpötilarenkaat helpottavat pulloruokintaa.

Kylpymatot, jotka kertovat sopivan veden lämpötilan ja toimivat samalla liukuesteinä, kuuluvat myös Everyday Babyn innovatiiviseen tuoteperheeseen.

Everyday Baby ei ole ratkaisu kaikkeen, mutta näiden tuotteiden avulla perheet pääsevät hiukan helpommalla ja voivat jatkaa aktiivista elämää perheenä. Tähän Everyday Baby tähtää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Everyday Baby MilkHero Shatter Protection tuttipullo 150 ml”