facebook_pixel

Everyday Baby MilkHero Shatter Protection nokkapullo 150 ml

19,90 

Everyday Baby MilkHero on täysin uudenlainen innovatiivinen lasipullo lapsiperheeseen! Ohuesta borosilikaattilasista valmistettu pullo on todella kevyt ja istuu pienenkin lapsen käteen mukavasti, mutta samaan aikaan se on silti erittäin kestävä ja turvallinen. Mikä parasta, pullon ohut silikonikuori vaihtaa väriä, jos juoma on liian kuumaa tarjottavaksi! Nokkapullossa on mukana Easy Grip -kahvat, joiden avulla lapsen on helppoa juoda ihan itse.

 

Poista
Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Innovatiivinen lasinen pullo, joka vaihtaa väriä juoman lämpötilan mukaan

Everyday Babyn MilkHero -sarjan nokallinen juomapullo on aivan uudenlainen tulokas lasten juomapullojen maailmassa! Tämä kestävä lasinen nokkapullo on pinnoitettu ohuenohuella silikonikerroksella, joka aistii juoman lämpötilan ja vaihtaa väriä, jos juoma on liian kuumaa tarjottavaksi. Venttiilillinen nokka on mukavan pehmeää silikonia.

Kevyt, kestävä ja turvallinen lasinen pullo

Kevyestä borosilikaattilasista valmistettu pullo on tavanomaisia lasisia pulloja kestävämpi. Borosilikaattilasi kestää nopeita lämpötilan muutoksia. Pullossa on elintarvikelaatuinen ohut silikonipinnoite, jonka ansiosta sirpaleet pysyvät pullon sisällä, jos kestävä pullo sattuukin menemään rikki. Helpolla tätä pulloa ei tosin rikki saa, sillä borosilikaattilasi kestää iskuja tavanomaista lasia paljon paremmin.

Nokkaosa pehmeää silikonia

Pullon nokkaosa on lääketieteellistä silikonia, eli se on mukavan pehmeä ja joustava lapsen suussa. Nokassa on venttiili, joka pitää juoman pullossa, kun siitä ei juoda.

Pullossa on lisäksi PP-muovista valmistettu suojakorkki ja kaulus nokkaosalle. Nokkapullossa on kaksi kahvaa, joista lapsen on helppo pitää pulloa kiinni. Pullossa oleva neste ei koskaan pääse kosketuksiin muovin kanssa, eivätkä mitkään pullon osat sisällä BPA:ta. 

Mikroaaltouunin kestävä ja helppo pestä

Everyday Babyn pullot suositellaan pestäväksi käsin, sillä astianpesukone saattaa haalistaa pullon väriä. Pullon voi steriloida kiehuvassa vedessä. Pullo kestää lämmitystä mikroaaltouunissa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että mikroaaltouuni lämmittää epätasaisesti, joten juoma saattaa olla tulikuumaa keskeltä ja kädenlämpöistä reunoilta. Sekoita aina juoma lämmityksen jälkeen, jotta lämpö jakautuu tasaisesti, ja tarkasta lämpötila ennen tarjoilua. Poista suojakorkki, tutin kaulus ja nokkaosa ennen lämmitystä mikroaaltouunissa.

Ominaisuudet

 • Nokkapullon tilavuus 150 ml
 • Pullo vaihtaa lämpötilaa nesteen lämpötilan mukaan
 • Leveä suuaukko
 • Ei sisällä BPA:ta
 • Materiaalit
  • korkeatasoista kevyttä borosilikaattilasia
  • pinnoite elintarvikelaatuista silikonia
  • suojakorkki ja tuttiosan kaulus PP-muovia
  • nokkaosa lääketieteellisen tason silikonia
 • Kestää mikroaaltouunin
 • Suosittelemme käsinpesua
 • Jos pullo särkyy, sirpaleet pysyvät pullon ohuen silikonikuoren sisällä
 • Suunniteltu Ruotsissa, valmistettu Kiinassa
 • Mukana lapsen itsenäistä juomista helpottavat kahvat

Katso video!

Everyday Baby

Everyday Baby on ruotsalainen kolmen isän yritys, joka tekee elämää helpottavia ja arjen turvallisuutta parantavia kekseliäitä tuotteita.

Everyday Babyn kolme perustajaa Andreas, Fredrik ja Edon istuivat eräänä päivänä aurinoisella hiekkarannalla ja katselivat rannalle tullutta lapsiperhettä. Perheen isä pyysi lämmittämään vauvan pullon rantabaarissa ja sen jälkeen kärsivällisesti odotteli maidon viilenemistä. Isä yritti monin keinoin kokeilla oliko maito jo sopivaa tarjottavaksi, mutta tuntui olevan haastavaa arvioida milloin lämpötila oli sopivaa. Äiti jahtasi rannalla isompaa lasta, joka olisi vain halunnut polskia vedessä. Oli varsinainen kamppailu saada laitettua lapselle aurinkovoidetta.

Tuolloin istutettiin siemen, josta kasvaisi Everyday Baby, ja visio siitä, kuinka perhe-elämää voisi helpottaa erilaisilla tuotteilla. Elämässä täytyy pystyä keskittymään siihen, mikä on tuo iloa ja rakkautta ja mahdollistaa upean ja aktiivisen elämän.

Everyday Baby on tuonut markkinoille useamman innovatiivisen tuotteen perheille. SunHero mahdollistaa mielenrauhaa rannalla, kun voi helposti arvioida aurinkovoiteen tarpeen. Turvallisista materiaaleista valmistetut pullot ja lämpötilarenkaat helpottavat pulloruokintaa.

Kylpymatot, jotka kertovat sopivan veden lämpötilan ja toimivat samalla liukuesteinä, kuuluvat myös Everyday Babyn innovatiiviseen tuoteperheeseen.

Everyday Baby ei ole ratkaisu kaikkeen, mutta näiden tuotteiden avulla perheet pääsevät hiukan helpommalla ja voivat jatkaa aktiivista elämää perheenä. Tähän Everyday Baby tähtää.

Käyttötarkoitus

, , , ,

Merkki

Lapsen ikä

, , ,

Materiaali

, ,

Värisävy / kuvio

, , , ,

Tilavuus

150 ml

Paino

175 g

Valmistusmaa

Kiina

Käyttö, pesu ja huolto

Saa keittää, Saa laittaa mikroaaltouuniin, Suosittelemme käsinpesua

Ei sisällä

BPA

Sertifioinnit

Tuote on standardin EN 14350 mukainen

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Everyday Baby MilkHero Shatter Protection nokkapullo 150 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...