facebook_pixel

Done By Deer hihallinen ruokalappu

Hihallinen ruokalappu on erityisen kätevä varuste mukaan kahvilaan, ravintolaan ja kyläilyreissuille, kun et halua lapsen koko vaatekerran menevän vaihtoon ruokailuhetken päätteeksi. Hihallinen ruokalappu on täydellinen asuste lapselle, joka harjoittelee itse syömistä!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Hihallinen ruokalappu suojaa ruokasotkuilta

Done By Deerin hihallinen ruokalappu suojaa hyvin pienen ruokailijan vaatteita syödessä sekä ruoanlaittopuuhissa, leipoessa tai askarrellessa. Hihallinen ruokalappu on erityisen kätevä varuste mukaan kahvilaan, ravintolaan ja kyläilyreissuille, kun et halua lapsen koko vaatekerran menevän vaihtoon ruokailuhetken päätteeksi. Hihallinen ruokalappu on täydellinen asuste lapselle, joka harjoittelee itse syömistä ja sormiruokailijan perusvaruste!

Hihallinen ruokalappu sopii vauvasta taaperoon

Ruokalappu kiinnitetään niskapuolella olevalla tarralla, jossa on paljon säätövaraa lapsen kasvaessa. Ruokalappu on pehmeää, pinnoitettua kangasta, joka on miellyttävä lapsen päällä. Tämä ruokalappu ei rapise, ei kahise eikä tunnu pakkopaidalta!

Materiaali kestää myös kosteutta

Done by Deer hihallinen ruokalappu suojaa kosteiltakin ruoilta ja vesiroiskeilta eikä ruoka tai juoma pääse imeytymään sen läpi vaatteisiin. Lisäksi ruokalappu on helppo pyyhkäistä puhtaaksi ja sen voi pestä huoletta pyykinpesukoneessa muun pyykin seassa.

  • Materiaali: Polyuretaani, eli kestää myös kosteammat roiskeet.
  • Ei sisällä ftalaatteja.
  • Voi pestä pesukoneessa 30 asteen pesussa, mutta rumpukuivausta tämä ruokalappu ei kestä.
  • Koko: 37 x 34 cm. Hihan mitta: 20 cm

Tutustu Done by Deer tuoteperheeseen – katso video

Done by Deer

Done by Deer on tanskalainen, vuonna 2014 perustettu yritys. Done by Deerin aatteena on luoda skandinaavista designia käytännöllisesti, innovatiivisesti, kauniisti ja turvallisesti. Kaikki Done by Deerin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Euroopan turvallisuusstandardien mukaisesti. Done by Deerin tuotevalikoimasta löytyy kaikenlaisia tuotteita lapsiperheiden arkeen, muun muassa harsoja, ruokailutarvikkeita, vaunuleluja ja imetystyynyjä.

Käyttötarkoitus

, , , , , ,

Merkki

Lapsen ikä

,

Värisävy / kuvio

, , ,

Materiaali

Ei sisällä

Ftalaatteja

Käyttö, pesu ja huolto

Ei rumpukuivausta, Konepestävä

Mitat

37 x 34 cm

Saatat myös pitää...