facebook_pixel

Carriwell Comfort Bra imetysliivit

14,90 

Kaarituettomat Carriwell Comfort Bra -imetysliivit sopivat erityisesti yöimetykseen ja imetyksen alkuvaiheeseen. Pehmeä materiaali joustaa mukavasti, joten liivit sallivat rintojen kokovaihtelun.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osasto:

Pehmeät ja joustavat imetysliivit

Carriwell Comfort Bra -imetysliivit ovat pehmeät kaarituettomat imetysliivit. Ne sopivat erityisesti yöimetykseen ja imetyksen alkuvaiheeseen. Pehmeä materiaali joustaa mukavasti, joten liivit sallivat rintojen kokovaihtelun.

Nämä ovat varsin monikäyttöiset imetysliivit, sillä materiaali mukautuu rintojen kasvuun. Se on tärkeää odotus- ja imetysliiveille, sillä imettävän äidin rintojen koko voi vaihdella useita kuppikokoja raskauden ja imetyksen eri vaiheissa.

Näitä liivejä voi käyttää jo raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen imetysliiveinä niin päivällä kuin yöllä nukkuessakin. Liiveissä ei ole painavia hakasia, klipsejä eikä solkia. Nämä imetysrintaliivit ovat todella pehmeät ja joustavat, joten ne sopivat erityisen hyvin etenkin imetyksen ensipäiviin, kun rinnat ovat herkimmillään.

Comfort Bra -liivien kupit on suunniteltu erityisesti pitämään liivinsuojat paikoillaan. Takaa liivit ovat leveät. Tämän ansiosta rintojen paino jakautuu tasaiseseti, mikä vähentää olkaimista aiheutuvaa painetta hartioihin. Liivit ovat pehmeää puuvillaa, joka ei ärsytä rintojen eikä vauvan herkkää ihoa. Materiaali on hengittävää, eli liivit ovat mukavat käyttää myös lämpimällä säällä.

Comfort Bra -pehmoimetysliivit ovat osa Carriwellin pitkäaikaista klassikkomallistoa ja kuuluvat imetystukihenkilöiden suosittelemiin imetysliiveihin. Nämä liivit kannattaa pakata jo sairaalakassiin mukaan!

Ominaisuudet

  • Materiaali: 60 % puuvillaa, 25 % polyamidia, 15 % elastaania
  • Joustavat liivit mukautuvat rintojen kokovaihteluun.
  • Leveä selkäosa jakaa rintojen painoa pois hartioilta.
  • Konepestävät 40 asteessa.
  • Valmistettu Slovakiassa.

Tarkista oma kokosi kokotaulukosta

 

Katso video Comfort Bra -imetysliivien ominaisuuksista!

Merkki

Käyttötarkoitus

,

Materiaali

, ,

Valmistusmaa

Slovakia

Käyttö, pesu ja huolto

Konepestävä

Saatat myös pitää...