facebook_pixel

By Pinja silikoninen koru

Silikoninen koru, jota lapsen on turvallinen hypistellä tai maistella. Tyylikäs koru toimii niin imetyksessä, pulloruokinnassa, kantaessa, sylitellessä tai vaikka iltamenoissa ilman lapsia!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

By Pinja silikoninen koru antaa pienille sormille mielenkiintoista näperreltävää ja on samalla vanhemman tyylikäs asuste (jota sopii tottakai käyttää myös ilman lasta)!

Monta käyttötarkoitusta

Imetyskoru, kantamiskoru, sylittelykoru, äitiyskoru, purukoru – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Yhteistä kaikille nimille on se, että tätä tyylikästä korua on lapsen turvallista hypistellä sylitellessä, eikä vanhemman tarvitse pelätä perintöketjun katkeamista, arvokkaiden korujen hajoamista joskus vähän rajuissa otteissa tai vaarallisten pienten osien joutumista lapsen suuhun.

Suomalaista käsityötä turvallisista materiaaleista

Kaikki By Pinjan silikoniset korut valmistetaan käsin Suomessa BPA-vapaista silikonihelmistä, kestävästä satiininarusta sekä lukosta, joka napsahtaa auki, jos korua vetäisee turhan lujaa. Korujen idea on antaa pikkukäsille turvallista näperreltävää imetyksen tai pulloruokinnan, sylittelyn ja kantamisen ajaksi, jolloin äiti välttyy nipistelyltä ja hiuksista kiskomiselta.

Korut sopivat myös pureskeltavaksi hampaiden tehdessä tuloaan, sillä materiaalina korun helmissä on elintarvikelaatuinen silikoni. Tuotetta on siis täysin turvallista välillä vaikka vähän maistella. Helmen pinta on pehmeä, mutta siihen eivät hampaat puremalla saa jälkeä, joten lapsen voi huoletta antaa järsiä korua.

Useita värivaihtoehtoja

By Pinja silikoninen koru sisältää aina viisi silikonihelmeä. Kauniissa koruissa löytyy useita erilaisia väriyhdistelmiä niin räiskyvään kuin hillittyynkin makuun.

Ominaisuudet

  • Käsintehty Suomessa
  • Korussa on 5 silikonihelmeä kestävässä narussa
  • Turvallinen lukko, joka aukeaa vedettäessä
  • Korun voi puhdistaa lämpimällä vedellä huuhdellen
  • Helmet on valmistettu turvallisesta ja hygieenisestä elintarvikesilikonista, joka on hajutonta ja mautonta
  • Myrkytön materiaali: ei sisällä bpa:ta, pvc:tä, ftalaatteja, lyijyä tai kadmiumia
  • Älä koskaan jätä lastasi valvomatta yksin korun kanssa, äläkä anna rikkinäistä korua lapselle! Koru ei ole lelu!

By Pinja

By Pinja on kotimainen silikonisia koruja valmistava yritys, jonka takana on kahden pienen pojan äiti. By Pinjan tarina sai alkunsa vuonna 2015, kun Pinja sai esikoisensa. Varsinkin imetyshetkiin liittyvä äidin nipistely sai Pinjan miettimään, josko pienille käsille löytyisi jotain muuta näprättävää kun äidin rintakehä. Koska mieluista imetyskorua ei tuolloin löytynyt, Pinja päätti tehdä silikonisen imetyskorun itse. Lopulta inspiraatio iski niin, että syntyi kokonainen mallisto erilaisia koruja. Näin syntyi By Pinja, kotimainen silikonikoruja valmistava yritys.

Materiaali

Mitat

Nauhan pituus 70cm

Paino

25g

Valmistusmaa

Suomi

Käyttö, pesu ja huolto

Pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla, Suosittelemme käsinpesua

Saatat myös pitää...