facebook_pixel

BEAR Yoyo hedelmänauhat (5 kpl pakkaus)

4,50 

BEAR Yoyo -hedelmänauhat ovat maistuvia ja hauskoja välipaloja ja pikku herkkuja yli vuoden ikäisille. Makoisat nauhat on valmistettu vain hedelmästä ja kasviksista ilman lisäaineita. Pakkauksessa on viisi kahden nauhan pussia eli yhteensä kymmenen hedelmänauhaa.

 

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osastot: ,

Hedelmävälipalaa ilman lisäaineita

BEAR Yoyo -hedelmänauhat ovat maanmainioita välipalaherkkuja ja pikku naposteltavia. Ihan oikeista hedelmistä valmistetut nauhat eivät sisällä mitään ylimääräistä: ei lisäaineita, ei lisättyä sokeria, ei suolaa eikä hedelmätiivisteitä.

Pakkauksessa on viisi kahden nauhan pussia eli yhteensä 10 hedelmänauhaa. Jokaisessa pussissa on mukana myös hauska keräilykortti, jossa on kiinnostavaa tietoa maailman eri maista.

Hedelmänauhat sopivat vaikkapa jälkiruoaksi lapselle tai hauskaksi matkaevääksi retkelle. Vain hedelmän omaa sokeria sisältävät nauhat helpottavat toki myös aikuisen makeannälkää. BEAR Yoyo -nauhat sopivat yli vuoden ikäisille.

Hellävaraisesti aidoista aineksista

BEAR Yoyo -hedelmänauhojen valmistuksessa käytetään vain aitoja hedelmiä ja kasviksia. 100 grammaan hedelmänauhoja käytetään noin 650 grammaa hedelmää. Nauhoihin käytetään koko hedelmä, ei vain hedelmän mehu, eli mahtavan maun lisäksi nauhoissa on runsaasti kuitua. Hedelmätiivisteitä ei Yoyo-nauhojen valmistuksessa käytetä lainkaan.

Nauhat paistetaan alhaisessa lämpötilassa ja leikataan käsin. Matalan paistolämpötilan ansiosta hedelmien vitamiinit ja hivenaineet eivät tuhoudu valmistusprosessin aikana.

Turvallista herkuttelua

Yoyo-nauhat valmistetaan yksinomaan hedelmistä ja kasviksista. Ne eivät sisällä eivätkä pakkausvaiheessakaan altistu pähkinöille, maitotuotteille, soijalle, vehnälle, kananmunalle eivätkä palkokasveille.

Bear-tuotteet eivät sisällä myöskään mitään geenimuunneltuja ainesosia.

Ominaisuudet

  • Pakkauksessa viisi kahden nauhan pussia eli yhteensä kymmenen nauhaa
  • Vain hedelmää ja kasviksia
  • Ei lisättyä sokeria
  • Suolaton
  • Ei hedelmätiivisteitä, vaan aitoa hedelmää
  • Vegaaninen
  • Ei sisällä gluteenia

 

 

Käyttötarkoitus

, ,

Merkki

Lapsen ikä

, , ,

Paino

Pakkauksessa yhteensä 100 g, Yksi nauha 10 g

Ei sisällä

gluteeni, kananmuna, lisätty sokeri, maitotuotteet, pähkinät, palkokasvit, soija, suola, vehnä

Valmistusmaa

Iso-Britannia

Saatat myös pitää...