facebook_pixel

Baby Wallaby vaunuverho

34,90 

Tyylikäs vaunuverho sopii kaikkiin vaunumalleihin. Verho suojaa lasta auringolta ja tuulelta ja antaa rauhallisen nukkumisympäristön.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Vaunuverho suojaa säältä ja antaa nukkumarauhan

Klassisen tyylikäs Baby Wallabyn vaunuverho suojaa nukkuvaa vauvaa tuulelta, liikenteen melulta sekä hälyltä. Vaunuverho toimii myös aurinkosuojana tai näköesteenä, jotta lapsen on helpompi rauhoittua päiväunille. Monissa perheissä vaunut ovat jokapäiväisessä käytössä: niillä kärrytellään asioille tai lenkille ja niissä nukutetaan vauvaa parvekkeella tai pihamaalla. Nukkuva vauva on hyvä saada suojaan auringolta, melulta ja hälinältä.
Baby Wallabyn vaunuverho on käytännöllinen ja tyylikäs vaunujen lisävaruste, joka suojaa vaunuissa kulkevaa lasta. Kiinnitysrenkaiden ansiosta verhoa voi helposti säätää niin, että se on lapsen suojana joko kokonaan tai vain osittain.

Huom! Baby Wallabyn  vaunuverho ei suojaa kuumuudelta. Jätä aina riittävästi rakosia raitista ilmaa varten!

Jos kylvät renkaita pitkin kyliä, nämä Addbabyn renkaat sopivat täydellisesti korvaamaan verhon mukana tulevat renkaat. Näillä voit myös kiinnittää muita tarpeellisia tavaroita vaunuihin, esimerkiksi roikkuvia leluja viihdykkeeksi.

Ominaisuudet

  • Suojaverho vaunuun, rattaisiin tai turvakaukaloon
  • Antaa suojaa vauvalle tuulelta, melulta, auringolta sekä kirkkailta valoilta
  • Kiinnitetään helppokäyttöisillä, joustavilla muovirenkailla vaunun kuomuun tai turvakaukalon kantokahvaan
  • Vaunuverhoa voidaan liikutella tarpeen mukaan sivulle tai eteen
  • Pakkaus sisältää viisi muovirengasta
  • 100 % puuvillaa
  • Baby Wallabyn nahkalogo oikeassa alareunassa
  • Valmistusmaa Viro

Pesuohje

Baby Wallaby

Baby Wallaby on suomalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 2015. Idea yrityksen luomisesta syntyi, kun tuore äiti halusi keksinnöllään, ensipeitolla ja -lakanalla, helpottaa myös muiden vanhempien arkea. Pienen perheen rakkaus kauniisiin asioihin ja käytännöllisiin esineisiin sai uuden tarkoituksen, kun ensipeiton ympärille rakentui kokonainen tuoteperhe. Ajaton, ylellinen ja tyylikäs vauvojen sekä pienten lasten tuotesarja oli valmis lanseerattavaksi alkukesästä 2016.

Kaikki Baby Wallaby -tuotteet ovat suunniteltu Suomessa. Tuotteiden designissa näkyvät skandinaaviset piirteet – minimalistisuus, käytännöllisyys sekä laadukkaat materiaalit.

Neutraalit värisävyt luovat harmonisen kokonaisuuden sopien usean kodin sisustukseen, ja pehmeät materiaalit takaavat perheen pienempienkin käyttäjien viihtyvyyden.

Baby Wallabylle on lasten turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, siksi kaikilla tekstiileillä on Oeko-Tex® Standard 100 Class 1 hyväksyntä ja sertifikaatti, joka on takaus siitä, että tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita. Tämän lisäksi tuotteita testautetaan myös ulkopuolisilla, riippumattomilla tahoilla.

Värien harmonia, ylelliset materiaalit sekä käytännöllisyys tekevät tuotteista ainutlaatuisia ja samalla käyttäjänsä osaksi jotain erikoista – Baby Wallaby -perhettä.

Käyttötarkoitus

,

Merkki

Materiaali

,

Lapsen ikä

, ,

Värisävy / kuvio

, ,

Valmistusmaa

Viro

Käyttö, pesu ja huolto

Ei rumpukuivausta, Konepestävä

Saatat myös pitää...