facebook_pixel

Angel Wings Softshell Parka kantotakki

189,00 

Angel Wingsin Softshell Parka on kantotakki, jossa on lämmin teddyvuori. Tyylikkäästi suunniteltu takki soveltuu niin hiekkalaatikon reunalle, metsäretkille kuin kauppareissuille. Tämä takki sopii hyvin käytettäväksi niin välikautena kuin talvella. Lapsi kulkee takin suojissa sekä kantajan etu- että selkäpuolella. Tätä kantotakkia voit huoletta käyttää myös ihan tavallisena ulkoilutakkina ilman kyytiläistä, sillä takki istuu erinomaisesti ja näyttää hyvältä myös ilman kantopaneelia.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Angel Wings Softshell Parka on lämpöinen kantotakki

Angel Wingsin Softshell Parka on kantotakki, jossa on lämmin teddyvuori. Tyylikkäästi suunniteltu takki soveltuu niin hiekkalaatikon reunalle, metsäretkille kuin kauppareissuille. Lapsi kulkee takin suojissa kantoliinassa tai -repussa joko kantajan etu- tai selkäpuolella. Tätä kantotakkia voit huoletta käyttää myös ihan tavallisena ulkoilutakkina ilman kyytiläistä, sillä takki istuu erinomaisesti ja näyttää hyvältä myös ilman kantopaneelia.

Kanna lasta lämpimässä takin alla viileästä säästä riippumatta

Angel Wings Parka kantotakki on valmistettu säänkestävästä softshellista. Lisäksi takissa on ihanan lämmin teddyvuori. Tämä takki sopiikin hyvin käytettäväksi niin välikautena kuin talvella. Takki soveltuu kylmäänkin keliin olematta kuitenkaan turhan hiostava alkusyksyn viimassa tai kevätauringon porottaessa hangilla.

Takissa on kalvo, joka suojaa kosteudelta ja takin pinta pitää siis hyvin tuulen ja sateen takin ulkopuolella. Lisäksi materiaali hengittää hyvin. Näin sekä kantaja että lapsi pysyvät mukavan lämpöisinä – ilman hiostavaa tunnelmaa.

Tarkkaan suunnitellut yksityiskohdat tuovat mukavuutta kantamiseen

Jokapäiväisessä käytössä Softshell Parka on rennon tyylikäs ja mukava päällä. Takin istuvuutta voi muokata vyötäröllä olevien nauhojen avulla. Takki on reisimittainen, joten pituus riittää sopivasti isommankin lapsen kantamiseen takin alla ilman, että tuuli pääsee puhaltamaan helman alta. Takin hihat on vuoritettu liukkaalla toppavuorikankaalla, joten omat kädet on helppo pujottaa hihoihin. Hauskan ja käytännöllisen yksityiskohdan tähän takkiin luovat takin sivuilla olevat tuplataskut. Toiset taskut ovat nepeillä suljettavat, joten ne sopivat tärkeille pikkutavaroille ja toisista taas löytyy palelevia sormia lämmittävä karvavuori.

Angel Wings Softhshell Parkatakin ominaisuudet

 • Takkiin kuuluu yksi paneeli, joka sopii käytettäväksi edessä tai takana
 • Aikuisen huppu rullattavissa syrjään
 • Aikuisen kaulaa suojaava läppä.
 • Toimii ulkotakkina myös ilman paneeleita
 • Kiristysnyörit helmassa, vyötäröllä sekä hupuissa
 • Paneelissa kaksi kiristysnyöriä säätämistä varten
 • Selkäpuolen yksityiskohdat hyvin suunnitellut ja toimivat
 • Isot tuplataskut edessä
 • Unisex-mali
 • Hihoissa kiristys
 • Materiaali:
  • Kuorikerros – Softshell (vesipilari 10,000mm)
  • Vuori – Teddyvuori – 100% Micro-polyester
  • Hihat – vanutoppaus+ vuorikangas 100% polyester

Softshell Parka kantotakin mitat

Koko Selän leveys Takin pituus Hihan pituus
XS 43 91 65
S 47 91 65
M 51 96 67
L 55 96 67
XL 59 96 67

Näin kannat lasta ulkona viileällä kelillä

Jos kannat lasta paljon ulkoillessa, kantotakki saattaa olla todellinen arjen pelastaja. Kantotakki on nimensä mukaisesti takki, joka on suunniteltu sekä kantajan että kannettavan yhteiseksi vaatteeksi. Lapsi kulkee siis takin sisäpuolella kantovälineessä, kantajan kehon lämmössä. Kantotakin kanssa ulos lähteminen on helppoa, ja sen ehdoton hyvä puoli on, ettei lapselle tarvitse pukea erikseen ulkovaatteita kantovälineen lisäksi. Kantoliinan sitominen ja kantorepun asettelu on yleensä myös helpompaa sisävaatteiden päälle – ilman hikoilua! Kantotakki on kätevä etenkin, jos lapsi nukahtaa ulkoilun aikana. Sisätiloihin siirryttäessä lasta ei tarvitse herättää, vaan riittää, kun riisuu takin päältä ja antaa lapsen jatkaa uniaan kantovälineessä tai riisuu lapsen ja kantovälineen sellaiseen paikkaan, missä unet voivat jatkua. Lue lisää kantamisesta kylmemmillä keleillä artikkelistamme!

Väri

Harmaa

Koko

XL, S, M, L

Käyttötarkoitus

, , ,

Merkki

Lapsen ikä

, , ,

Lapsen vaatekoko

, , , ,

Avainsana

, , , , , , ,

Kantoasento

Etupuolella kasvot kantajaan päin, Selkäpuolella kasvot kantajaan päin

Materiaali

, ,

Kantotakin malli

, ,

Värisävy / kuvio

Valmistusmaa

Tšekki

Käyttö, pesu ja huolto

Suosittelemme käsinpesua

Saatat myös pitää...