facebook_pixel

Äitipeli – Selviydy voittajana (Tara Lange)

30,00 

Äitipeli – selviydy voittajana tarjoaa ymmärrystä, hyväksyntää ja iloa naiseuteen, äitiyteen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen. Kirja ohjaa äitejä kysymään itseltään, kuka minä olen, mihin minä uskon, millainen äiti ja puoliso haluan olla, mistä olen valmis päästämään irti ja mitä haluan tilalle.

Voi harmi, lopussa varastostamme! Jos haluat varmistaa saatavuuden myymälästä, ota meihin yhteyttä.

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osasto:

Tara Lange: Äitipeli – selviydy voittajana

Äidin henkinen hyvinvointi vaikuttaa suoraan vauvan, lapsen ja parisuhteen hyvinvointiin. Äitiyteen on helppo hukkua, ja silloin siitä voi tulla suorittamista ja elämästä ilotonta puurtamista. Tämä kirja, Äitipeli – selviydy voittajana, tarjoaa ymmärrystä, hyväksyntää ja ennen kaikkea iloa naiseuteen, äitiyteen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen.

Jokainen äiti kamppailee samojen asioiden parissa, iloitsee samoista asioista. Huolehtii, rakastaa, hoitaa. On raskaana, synnyttää, silittää ja sylittelee, kertoo satuja, pesee pyykkiä, laittaa ruokaa. Muuttaa maailmaa lastensa kautta. Ja silti monet naiset ovat täysin hukassa äitiytensä kanssa.

Stressin ja ahdistuksen alla lymyää jokaisen äidin todellinen voima ja viisaus.  Tara Langen suorasukainen tyyli auttaa äitejä havahtumaan ja löytämään itsensä. Äitipeli sopii kaikenikäisten lasten äideille. Kirja ohjaa äitejä kysymään itseltään kuka minä olen, mihin minä uskon, millainen äiti ja puoliso haluan olla, mistä olen valmis päästämään irti ja mitä haluan tilalle.

Kolmen lapsen äiti, doula ja postpartum-doula Tara Lange tietää mistä puhuu, sillä hän kantoi marttyyriäidin kiiltävää kruunua päässään seitsemän vuotta.

Saatat myös pitää...