facebook_pixel

Äitipeli – Selviydy voittajana (Tara Lange)

30,00 

Äitipeli – selviydy voittajana tarjoaa ymmärrystä, hyväksyntää ja iloa naiseuteen, äitiyteen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen. Kirja ohjaa äitejä kysymään itseltään, kuka minä olen, mihin minä uskon, millainen äiti ja puoliso haluan olla, mistä olen valmis päästämään irti ja mitä haluan tilalle.

Löytyy varastosta! Toimitusaika 1-3 arkipäivää

JUHANNUKSEN LISÄETU! Kun tilaat yli 50 eurolla saat maksuttoman toimituksen! Käytä ostoskorissa kuponkikoodia POSTARITON!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osasto:

Tara Lange: Äitipeli – selviydy voittajana

Äidin henkinen hyvinvointi vaikuttaa suoraan vauvan, lapsen ja parisuhteen hyvinvointiin. Äitiyteen on helppo hukkua, ja silloin siitä voi tulla suorittamista ja elämästä ilotonta puurtamista. Tämä kirja, Äitipeli – selviydy voittajana, tarjoaa ymmärrystä, hyväksyntää ja ennen kaikkea iloa naiseuteen, äitiyteen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen.

Jokainen äiti kamppailee samojen asioiden parissa, iloitsee samoista asioista. Huolehtii, rakastaa, hoitaa. On raskaana, synnyttää, silittää ja sylittelee, kertoo satuja, pesee pyykkiä, laittaa ruokaa. Muuttaa maailmaa lastensa kautta. Ja silti monet naiset ovat täysin hukassa äitiytensä kanssa.

Stressin ja ahdistuksen alla lymyää jokaisen äidin todellinen voima ja viisaus.  Tara Langen suorasukainen tyyli auttaa äitejä havahtumaan ja löytämään itsensä. Äitipeli sopii kaikenikäisten lasten äideille. Kirja ohjaa äitejä kysymään itseltään kuka minä olen, mihin minä uskon, millainen äiti ja puoliso haluan olla, mistä olen valmis päästämään irti ja mitä haluan tilalle.

Kolmen lapsen äiti, doula ja postpartum-doula Tara Lange tietää mistä puhuu, sillä hän kantoi marttyyriäidin kiiltävää kruunua päässään seitsemän vuotta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Äitipeli – Selviydy voittajana (Tara Lange)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...