facebook_pixel

AddBaby vaunukoukut

15,90 

Vaunukoukuissa kulkevat ostoskassi tai vaikka hiekkalelut. Mukautuva tarranauhakiinnitys sopii useimpiin vaunumalleihin. Pakkauksessa on kaksi koukkua.

Tuotetta löytyy varastossamme. Lähetämme varastotuotteet yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli haluat varmistaa tuotteen saatavuuden myymälästä, otathan meihin yhteyttä.

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Vaunukoukuissa tavarat kulkevat kätevästi

Vaunukoukut ovat loistava keksintö, jolla tuplataan vaunujen tai rattaiden kuljetuskapasiteetti. Koukkuihin ripustat kätevästi hoitolaukun, pienet ostoskassit tai vaikkapa pussillisen hiekkaleluja leikkipuistoon mennessä. Vaunukoukkuun saat helposti kiinni myös remmin, josta isompi lapsi voi pitää kiinni liikenteessä.

AddBabyn vaunukoukut kiinnitetään vaunujen tai rattaiden työntöaisaan napakalla tarranauhalla. Tarranauhan ansiosta koukut saa kiinni lähes mihin tahansa markkinoilla oleviin vaunu- ja ratasmalleihin. Koukut sopivat myös esimerkiksi rollaattoriin tai pyörätuoliin.

Koukkujen kiinnitysremmit ovat polyesteriä ja itse koukut metallia. Koukkujen ripustusosat ovat karbiinihakojen malliset, ja niiden salvan ansiosta kassit ja pussit pysyvät kyydissä putoamatta.

Ominaisuudet

 • Napakka tarranauhakiinnitys
 • Kiinnitysremmin pituus 20 cm, josta
  • tarranauhan lenkkiosan pituus 8,5 cm ja
  • tarranauhan koukkuosan pituus 10,5 cm
 • Karbiinihaan pituus n. 8 cm
 • Karbiinihaan leveys n. 4 cm
 • Pakkauksessa on 2 kpl vaunukoukkuja.
 • Koukut ovat yhteensopivat lähes kaikkien markkinoilla olevien vaunujen ja rattaiden kanssa.
 • Koukussa on jousitettu salpa, joka estää kuljetettavia tavaroita putoamasta.

Huom. Tarkista aina vaunujen tai rattaiden käyttöohjeista, kuinka paljon painoa ne kestävät. Älä lastaa koukkujen kyytiin liikaa tavaraa. Liian painava lasti saattaa kaataa vaunut.

Materiaali

,

Mitat

Karbiinihaan leveys n. 4 cm, Karbiinihaan pituus n. 8 cm, Kiinnitysremmin pituus 20 cm, josta tarranauhan lenkkiosan pituus 8,5 cm ja tarranauhan koukkuosan pituus 10,5 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AddBaby vaunukoukut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...