facebook_pixel
MaM Deluxe Flex kantosuoja
MaM Deluxe Flex kantosuojaMaM Deluxe Flex kantosuojaMaM Deluxe Flex kantosuoja

4-Seasons Delux FleX kantosuoja

61,90 

Varastossa

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 80€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

Kantosuojan alla voit pitää lapsesi lämpimänä joka säällä. Sopii käytettäväksi kaikenlaisten kantoreppujen ja -liinojen kanssa sekä edessä että takana kannettaessa.

FLeXissä on uudenlaiset joustavat hihnat, joita voi käyttää joko esiliinan tapaan edessä kannettaessa tai ristikkäin takakannossa.

360 astetta pyörivät soljet mahdollistavat hyvän istuvuuden molemmilla tyyleillä. Suojan voi myös rullata alas vyötärölle ja takaisin, sisään ja ulos siirryttäessä tai jos halutaan suojata vain lapsen jalat lämpimämmällä säällä. Remmien käyttäminen on yksinkertaisen helppoa eikä pitkät hihnat enää viillä maata tai ole keskenään solmussa.

Niskaosaa on uudistettu ja sen voi nyt kiinnittää hihnoihin paremman niskatuen saamiseksi.

Kantosuojan mukana tulee lapselle päähine, jota voi säätää ylhäältä kahdella napilla ja hauskannäköinen ribbi niskassa helpottaa pukemista. Tämän lisäksi hupun syvyyttä voi säätää takana olevilla nauhoilla. Uusi kypärämyssy on mukana kaikissa FLeX-suojissa.

  • Säänkestävä
  • Käännettävä
  • Helppokäyttöinen
  • Kantosuoja tukee nukkuvan lapsen niskaa
  • Lapsen lakkihuppu on irrotettava ja säädettävä, ja sitä voi käyttää erikseen
  • Kätevä etutasku molemmilla puolilla

Kantosuoja ei ole kantoväline, vaan vaate joka suojaa lasta tämän ollessa kantorepussa tai -liinassa. Kiinnitä huomiota turvallisuuteen ja lapsen liikkeisiin, etenkin jos kannat lasta takana. Pidä huoli, että lapsi on hyvässä asennossa, hengitystiet vapaina, riippumatta siitä onko huppu käytössä vai ei.

Materiaali:
 Päällinen mikrokuitu / Vuori säänkestävä kaksinkertainen polar fleece, jossa tuulen- ja vedenpitävä, hengittävä kalvo (MaM*tec > 5000).

Näin kannat lasta ulkona viileällä kelillä

Edullisempi vaihtoehto kantotakille on kantosuoja, joita löytyy myös markkinoilta monenlaisia erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla, osa ohuempia ja osa paksumpia. Joissakin malleissa on erillisiä irrotettavia kerroksia, joten kantosuojaa voi muokata säähän sopivaksi. Kantaja pukee siis päälleen oman takin ja kantosuoja viritetään lapsen päälle joko siten, että kantaja jättää oman takkinsa auki tai siten, että suoja tulee lisälämmikkeeksi ulkovaatteiden päälle. Lue lisää artikkelistamme kantamisesta kylmemmillä keleillä ja vertaile erilaisia varusteita!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “4-Seasons Delux FleX kantosuoja”