facebook_pixel

MaM 4-Season Deluxe FleX kantosuoja

63,90 

Tällä monipuolisella kantosuojalla suojaat lapsesi säältä kuin säältä. Mam*tec -kalvotuksen ansiosta kantosuoja on veden- ja tuulenpitävä ja sopiikin siksi hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

Löytyy varastosta! Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Edullinen toimitus!

✓ pikkupaketti 3,90 – muut paketit 5,90
✓ nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osasto:

Mam 4-Season Deluxe Flex on vedenpitävä kantosuoja, joka suojaa ja lämmittää lastasi

Kantosuojan avulla suojaat helposti ja nopeasti lastasi viimalta ja sateelta. Mam 4-Season Deluxe FleX on vedenpitävä kantosuoja, joka sopii käytettäväksi kaikenlaisten kantoreppujen ja -liinojen kanssa sekä edessä että takana kannettaessa. Helppokäyttöinen ja nopea kantosuoja soveltuu kaikenlaisille kantajille ja kaikkiin kantotilanteisiin monipuolisessa säässä.

Joustava ja helppokäyttöinen FleX-kantosuoja

4-Season Deluxe FLeX -kantosuojassa on joustavat, solkikiinnitteiset hihnat, joita voi käyttää joko esiliinan tapaan edessä kannettaessa tai ristikkäin takakannossa. 360 astetta pyörivät soljet mahdollistavat hyvän istuvuuden ja helpon asentamisen molemmilla tyyleillä. Suojan voi helposti asettaa itselle sopivaan kohtaan, tai myös rullata alas vyötärölle ja takaisin, sisään ja ulos siirryttäessä tai jos halutaan suojata vain lapsen jalat lämpimämmällä säällä. Remmien käyttäminen on yksinkertaisen helppoa eikä pitkät hihnat enää viillä maata tai ole keskenään solmussa.

MaM 4-Season Deluxe Flex -kantosuojan ominaisuudet

  • Tuulen- ja vedenpitävä
  • Helppokäyttöinen
  • Sopii edessä ja selkäpuolella kantamiseen
  • Kantosuoja tukee nukkuvan lapsen niskaa
  • Kätevä etutasku
  • Materiaali: Ulkopinta mikrokuitua, vuori säänkestävää polar fleeceä veden- ja tuulenpitävällä MaM*tec kalvolla (MaM*tec >5000)

Koska Mam 4-sSeason Deluxe Flex on vedenpitävä kantosuoja, se sopii erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön. Suoja ei itsessään ole kovin paksu fleecevuoresta huolimatta, joten suoja sopii käytettäväksi myös lämpimämmillä keleillä. Kylmille keleille sopivasi tämän suojan saa mainiosti kerrospukeutumisen ja lisälämmikkeen avulla. Erinomainen lisälämmike tämän suojan alle on esimerkiksi Mam Cold Weather Insert -kantosuoja, joka on paksua fleeceä oleva kantokaulurin ja kantosuojan yhdistelmä.

Kantosuoja sopii moneen tarpeeseen

  • jos kannat lasta oman takin päällä, voit suojata lapsen viimalta ja sateelta ilman lapsen pukemisen urakkaa
  • jos kaipaat lisälämmikettä kylmiin päiviin, voit käyttää kantosuojaa lapsen ulkovaatteiden päällä
  • jos kannat lasta oman takin alla, ota ensin lapsi kyytiin, pue sitten kantosuoja ja lopuksi oma takki koko setin päälle – kuin kantotakki, mutta mukautuvampi (jos haluat saada oman takkisi pysymään kiinni, kokeile esimerkiksi lasten hanskaklipsejä pitämään takin reunat paikoillaan)
  • jos kannat lasta kantotakin alla, mutta kaipaat lisälämmikettä lapselle

Huomioithan, että kantosuoja ei ole kantoväline, vaan vaate joka suojaa lasta tämän ollessa kantorepussa tai -liinassa. Kiinnitä huomiota turvallisuuteen ja lapsen liikkeisiin, etenkin jos kannat lasta takana. Pidä huoli, että lapsi on hyvässä asennossa ja hänen hengitystiet vapaina, riippumatta siitä onko huppu käytössä vai ei.

Näin kannat lasta ulkona viileällä kelillä

Edullisempi vaihtoehto kantotakille on kantosuoja, joita löytyy myös markkinoilta monenlaisia erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla, osa ohuempia ja osa paksumpia. Joissakin malleissa on erillisiä irrotettavia kerroksia, joten kantosuojaa voi muokata säähän sopivaksi. Kantaja pukee siis päälleen oman takin ja kantosuoja viritetään lapsen päälle joko siten, että kantaja jättää oman takkinsa auki tai siten, että suoja tulee lisälämmikkeeksi ulkovaatteiden päälle. Lue lisää artikkelistamme kantamisesta kylmemmillä keleillä ja vertaile erilaisia varusteita!

 

Valmistusmaa

Kiina, eettisesti tuotettu