facebook_pixel

Silja Line risteilyetuseteli kaupan päälle!

Tänä kesänä Ipanainen tekee yhteistyötä Silja Linen kanssa! Silja Linen Tukholman ja Helsingin väliä reissaavilla lapsiperheiden suosikkilaivoilla Silja Symphonylla ja Serenadella on mahdollisuus saada lainaan tämän kesän hittituotteemme Tula Free-to-Grow kantoreppu. Risteilyreissulla voit nyt siis kokeilla, kuinka kätevää kantoreppuilu on laivalla. Lainattavat kantoreput löydät laivalta lasten leikkialueelta!

Silja Line risteilyetuseteli kaupan päälle kaikkiin yli 50€ ostoksiin!

Lisäksi nyt kannattaa tehdä ostoksia Ipanaiselta, sillä jaamme läpi kesän kaikkiin yli 50€ ostoksiin kaupan päälle Silja Linen etusetelin, jolla voi risteillä huippuedullisesti loppuvuodesta. Etu on voimassa sekä verkkokaupassa että Hakaniemen myymälässä. Huomaathan, että etu koskee uusia tuotteita (ei kirppariostoksia). Etuseteleitä on rajoitettu erä ja ne jaetaan asiakkaille tilausjärjestyksessä.

Etukortilla voit varata Päivä Tukholmassa -risteilyn. 35€ Promenade-C-hytti la-to-lähdöillä 1.9.-21.12.2017 (ei 13.-20.10.2017). Pe-lähdöt lisämaksusta +60€ hytti. Varausaika 21.12.2017 asti. Voimassa 1-4 henkilölle. Lisämaksusta ylemmät hyttiluokat ja pe-lhdöt. Ei voimassa erikoisristeilyillä. Etukortti ei oikeuta alennettuihin liityntäkuljetuksiin eikä ole vaihdettavissa rahaksi. Etukortti toimii matkalippuna, joka vaihdtaan lähtöselvityksessä laivaannousukorttiin. Voimassaoloaikaa ei voi muuttaa. 1 hytti/etukortti. Paikkoja rajoitetusti. oikeudet muutoksiin pidätetään.