Lämpimästi tervetuloa Ipanaisen myymälään Siltasaarenkadulle!

Ipanaisen myymälästä löydät monenlaisia lastentarvikkeita, jotka tuovat iloa ja hyötyä lapsiperheiden elämään. Voit myös tilata tuotteet verkkokaupasta ja noutaa tilauksen maksutta myymälästä. Saman katon alta löydät siistin kirpparimme, jonka hyllyille lastenvaatteet on aseteltu kokojen mukaan esille. Kirpparin valikoima uudistuu päivittäin!

 • Lastentarvikkeita vauvoille, taaperoille ja leikki-ikäisille
 • Kantovälineet ja opastusta kantamiseen
 • Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirppari
 • Oleskelunurkkaus ja asiakaskeittiö hengähtämiseen
 • Ilmainen kahvi ja tee asiakkaille
 • Leikkipaikka lapsille
 • Syöttötuolit ja mikroaaltouuni omien eväiden syömistä varten
 • Hoitopöytä
 • Vaunut ja rattaat saa ottaa sisään
 • Järjestämme lapsiperheitä kiinnostavia kursseja
 • Aina iloinen ja ystävällinen palvelu

”Halusimme luoda perheille yhteisöllisen paikan, hyvän fiiliksen olohuoneen, jonne on helppoa piipahtaa. Toivomme, että Ipainainen voi olla kuin koti keskellä kaupunkia. Meiltä löytyy oleskelunurkkaus, jossa kuka tahansa saa keittää pannullisen kahvia tai teetä, lämmittää omia eväitä mikrossa tai istua alas hetkeksi hengähtämään. Hoitopisteessämme voi käväistä vaikka vaan vaihtamassa vaipan, jos kriisi iskee kesken leikkipuistoreissun. Lapsille löytyy tietenkin leikkinurkkaus, ja pidämmekin lapsia meidän tärkeimpinä asiakkainamme. Jos lapsilla on mukavaa, vanhemmatkin saavat viettää pienen hetken ostosten parissa. Meillä ei tarvitse pelätä lasten ilonkiljahdusten tai itkujen häiritsevän. Lapset saavat näkyä ja kuulua Ipanaisella.” Lue lisää Ipanaisen tarinasta

Opastamme sinua kantovälineiden valinnassa ja käytössä

Me Ipanaisella olemme kantamisen asiantuntijoita ja myymälässämme tarjoamme kattavaa opastusta kantovälineiden valintaan ja käyttämiseen. Huomaathan, että opastus tapahtuu myymälässä muun asiakaspalvelun ohessa ja usein meillä on myymälässä sen verran tohinaa, että opastusta saattaa hieman joutua odottamaan. Saapuessasi myymälään, ilmoittaudu kassalla, niin lisäämme nimesi opastusjonoon. Varaudu siis istahtamaan hetkeksi sohvalle kahvikupin kera odottelemaan, jos myymälässä on ruuhkaa. Toistaiseksi emme ota varauksia opastukseen, mutta kannattaa katsastaa myös maksuttomat kantamisen infot perjantaisin sekä kantamiseen liittyvä kurssitarjonta sekä artikkelimme kantamisesta.

Hakaniemeen on helppo tulla julkisilla ja omalla autolla

Ipanaisen myymälä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Hakaniemen torin lähellä Pitkänsillan kupeessa osoitteessa Siltasaarenkatu 2. Myymäläämme on helppoa saapua monesta suunnasta niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autolla. Lähelle pysähtyvät niin ratikat, metro kuin Hämeentietä ajavat bussit. Rautatieasemalta on meille noin 800 metrin kävelymatka.

Jos tulet myymäläämme autolla, helpointa on etsiä kadunvarsipaikkoja Pitkänsillanrannan puolelta. Huomaathan, että nämä paikat ovat maksullisia. Pysäköintilippuautomaatti löytyy Pitkänsillanranta 3 vastapäätä. Myymäläämme vastapäätä Siltasaarenkadulta nepalilaisen ravintolan Himshikbarin edestä löytyy maksuttomia paikkoja lyhytaikaiseen pysäköintiin (max 20 min). Lisää ilmaisia pysäköintipaikkoja löydät lyhyen kävelymatkan päästä Hakaniemenrannasta Korkeasaaren lauttalaiturin läheltä tai toiselta puolelta lahtea Siltavuorenrannasta. Läheltä löytyy myös maksullinen Arena Centerin pysäköintihalli.