facebook_pixel

Ora

Ora lastenvaunut ja rattaat ovat kotimaista kestävää ja kaunista designia! Kaikki Oran tuotteet on suunniteltu Suomessa, suomalaista ilmastoa ja neljää vuodenaikaa ajatellen. Oran vaunut ja rattaat toimivatkin kevyesti niin kaupungilla, julkisissa kulkuneuvoissa kuin lumihangessa. Lisäksi ne edustavat selkeää ja ajatonta suomalaista designia, klassisissa perusväreissä.

Oran lastenvaunuissa ja rattaissa on otettu jokainen viimeinenkin yksityiskohta huomioon ja lopputuloksena ovat käytännölliset ja turvalliset menopelit jokaiseen suomalaiseen lapsiperheeseen. Kompaktit mitat, näppärä kasaus, monipuoliset säädöt – näissä rattaissa on kaikki! Tämän parempaa hintalaatusuhdetta saa markkinoilta hakea! Kankaisiin ei ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita,

Tervetuloa koeajolle myymäläämme!

Ipanainen on Helsingissä Oran jälleenmyyjä. Kaikkiin malleihin voi tutustua meillä myymälässä asiantuntevan palvelun kera!

Lisäetu maaliskuussa!

Maaliskuussa annamme kaikille Ora vaunujen ja rattaiden ostajille Ipanaisen 30€ alennuskupongin kaupan päälle! Kuponki on voimassa 31.5.2018 saakka. Alennus koskee uusia tuotteita (ei kirpparia, ei vuokrauksia, ei lahjakortteja) eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Kupongin voi hyödyntää yhdellä ostoskerralla. Minimiostos 30€. Kupongista ei palauteta rahaa.

Näytetään kaikki 11 tulosta

Tuotteet

Ora Hertta kuomurattaat kuura

Ora Hertta kuomurattaat

329,00 

Ora Hertta jalkapeite

49,00 

Ora sadesuoja + hyönteissuoja -setti

39,00 
Ora Onni yhdistelmävaunut Luoto kääntyvät etupyörät

Ora Onni yhdistelmävaunut

1.190,00 1.290,00 

Ora seisomalauta

83,00 

Ora Onni Hoitolaukku

89,00 
Ora Unto Kanttarelli yhdistelmävaunut

Ora Unto yhdistelmävaunut

790,00 890,00 

Ora turvakaukalon adapteri

49,00 

Ora hyönteissuoja

14,90 

Ora lämpöpussi

69,00 

Ora kantokassi

89,00