facebook_pixel

Kantoreput

Kantoreppu on helppo ja yksinkertainen kantamisen ratkaisu sekä etupuolella että selässä kantamiseen. Sen käyttäminen ei vaadi paljoa harjoittelua, kunhan repun säädöt on saatu kohdilleen. Kantorepulla kantaminen on kevyttä ja sen kanssa jaksaa kantaa pidemmänkin ajan. Koska kantorepun käyttäminen on nopeaa, se sopii erittäin hyvin ulkoiluun, retkille ja matkoille. Kantoreput ovat useimmiten parhaimmillaan hieman isomman vauvan tai taaperon kantamiseen, mutta monilla kantorepuilla voi kantaa myös vastasyntynyttä. Osassa repuista on pienen vauvan kantamiseen erillinen vauvatuki, osa on säädettävissä vauvan kantamiseen. Lue lisää vastasyntyneen vauvan kantamisesta!

Ipanainen suosittelee parhaan kantomukavuuden takaamiseksi ergonomisia kantoreppuja, joissa paneeli on riittävän leveä yltääkseen lapsen polvitaipeesta polvitaipeeseen. Ergonomisessa kantorepussa lapsi matkustaa istuvassa kyykkyasennossa ja pienen vauvan selkäranka pyöristyy sille luontevaan C-kirjaimen muotoon. Lasta kannetaan siten, että lapsen kasvot ovat aina kantajaan päin.

Kantoreppu on helppokäyttöinen, mutta säätöjen sopivaksi asettamiseen kannattaa panostaa. Vyötäröhihna kannattaa asettaa oman vyötärön korkeudelle siten, että lapsen peppu on suunnilleen oman navan korkeudella. Olkahihnat tulee kiristää siten, että lapsi asettuu tiiviisti kantajaa vasten. Näin kantaminen on kaikkein mukavinta sekä lapselle että kantajalle.

Vertaile erilaisia kantovälineitä täältä

Näytetään 1–20 -- 21:sta tuloksesta

Tuotteet