facebook_pixel

Maksuttomat kantamisen infot perjantaisin myymälässä

Järjestämme myymälässämme maksuttomia kantamisen infotilaisuuksia joka perjantai. Aamupäivällä sinulla on mahdollisuus kuulla perustiedot erilaisista kantovälineistä ja oppia, miten pääset kantamisen kanssa alkuun. Tämä info sopi sinulle erityisen hyvin, jos olet epävarma, millainen kantoväline olisi kannattavaa hankkia. Iltapäivän kantoreppuklinikalla taas on mahdollista saada nopeaa käytännön apua kantorepun säätöihin. Tämä info sopii sinulle, jos haluat saada oman kantoreppusi kantomukavuuden kohdilleen.

Alkuun kantamisen kanssa -info perjantaisin kello 10-11

Kantoliinat ja kantoreput Ipanainen

Haluaisitko kantaa lastasi, muttet tiedä, miten pääsisit alkuun?
Pohditko kantovälineen hankintaa?
Haluaisitko saada apua kantovälineen valintaan?

Tervetuloa mukaan Ipanaisen maksuttomaan kantamisen infoon, jolla saat perustiedot erilaisista kantovälinetyypeistä ja kuulet, miten kantamisen kanssa pääsee alkuun. Infot on suunnattu kantamisesta kiinnostuneille vanhemmille ja odottajille, jotka harkitsevat kantovälineen hankkimista ja kaikille, jotka haluavat vertailla erilaisia kantamisen tapoja. Info sopii myös lapsiperheiden kanssa työskenteleville henkilöille, jotka haluavat tutustua kantamiseen.

Infossa käymme lyhyesti läpi lapsen kantamisen perusteet, turvallisen ja mukavan kantoasennon sekä perehdymme erilaisiin kantovälineisiin. Tutustumme erilaisiin kantoliinoihin ja kantoreppuihin. Osallistujien toiveiden ja tilanteen mukaisesti opastamme myös erilaisten kantovälineiden käytön kanssa alkuun. Infon avulla saat käsityksen, millainen kantoväline voisi sopia juuri sinulle ja opit mukavan kantamisen perusteet.

Mikä tahansa kantoväline voi olla mukava ja helppokäyttöinen, kun sen oikean käyttötavan on kerran oppinut. Kun kantovälineen käyttäminen on hallussa, lapsen kantaminen sujuu kuin itsestään osana lapsenhoidon arkirutiineja eikä sitä tarvitse ajatella sen kummemmin. Harjoittelemiseen kannattaa satsata, sillä kantamisesta voi olla monin tavoin hyötyä lapsiperheen arjessa. Hankittua kantovälinettä ei kannata jättää käyttämättä, jos sen kanssa ei pääse sinuiksi heti kättelyssä. Useimpiin pulmiin on löydettävissä ratkaisu, kun sidontatekniikka ja lapsen asento kantovälineen kyydissä tarkistetaan yhdessä.

Kantoreppuklinikka – perjantaisin kello 13-14

Painaako kantoreppu?
Tuntuuko kantaminen epämukavalta?
Oletko epävarma, ovatko kantorepun säädöt kunnossa?

Tervetuloa mukaan Ipanaisen maksuttomalle kantoreppuklinikalle, jolla käymme läpi kantorepun mukavan ja ergonomisen käyttötavan sekä kantorepun säätämisen omalle ja lapsen keholle sopivaksi.

Kantoreppu on helppo ja yksinkertainen kantamisen ratkaisu lapsen kantamiseen. Sen käyttäminen ei vaadi paljoa harjoittelua, kunhan repun säädöt on saatu kohdilleen. Kantorepulla kantaminen on kevyttä ja sen kanssa jaksaa kantaa pidemmänkin ajan. Kantorepun säätöjen sopivaksi asettamiseen kannattaa panostaa, sillä niillä on suuri merkitys kantomukavuuteen. Kantorepulla kantamisen kuuluu tuntua kevyeltä ja helpolta – ei epämukavalta tai kivuliaalta.

Kun kantovälineen käyttäminen on hallussa, lapsen kantaminen sujuu kuin itsestään osana lapsenhoidon arkirutiineja eikä sitä tarvitse ajatella sen kummemmin. Harjoittelemiseen kannattaa satsata, sillä kantamisesta voi olla monin tavoin hyötyä lapsiperheen arjessa. Hankittua kantovälinettä ei kannata jättää käyttämättä, jos sen kanssa ei pääse sinuiksi heti kättelyssä. Useimpiin pulmiin on löydettävissä ratkaisu, kun säädöt ja lapsen asento kantovälineen kyydissä tarkistetaan yhdessä.

Haluatko tietää lisää vauvan kantamisesta?

Millainen kantoväline kannattaa hankkia?

Infon vetäjät

Kantamisen infoja vetävät Ipanaisen kantovälineohjaajat, joista suurin osa on suorittanut Die Trageschule© -kantoliinaohjaajan koulutuksen. Vetäjillä on vankka kokemus kantovälineohjaamisesta sekä hyvät perustiedot kantamiseen liittyvistä fysiologisista ja psykologisista seikoista. Kantovälineohjaajat tuntevat hyvin erilaiset kantovälineet ja kantoliinan sidontatekniikat. Opastuksen avulla kuka tahansa oppii kantamisen taidon ja saa siitä iloa ja tukea omaan vanhemmuuteensa.

Hinta ja ilmoittautuminen

Tämä info on maksuton eikä tilaisuuteen tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Voinko ottaa infoon lapsen mukaan?

Tähän kantamisen infoon voit ottaa lapsen mukaan, jos itsestäsi tuntuu, että voit lapsen kanssa keskittyä infoon. Myymälässämme on mahdollisuus kokeilla kantovälineitä hyödyntäen harjoitusnukkeja, joten voit osallistua infoon myös ilman omaa lasta. Isompien ja vauhdikkaampien lasten toivomme jäävän hoitoon infon ajaksi, jotta kaikki osallistujat saavat rauhan keskittyä kurssin sisältöön. Lapselle voi myös ottaa infon ajaksi mukaan hoitajan, joka viihdyttää lasta kurssin ajan esimerkiksi myymälämme leikkipaikalla. Kurssipaikalle saa otettua sisään vaunut ja rattaat. Tilasta löytyy myös hoitopöytä ja tilat ruokailulle.

Suosittelemme näitä kantovälineitä