facebook_pixel

Kantovälineopastusta Ipanaiselta

Ipanainen opastaa kantamisen kanssa alkuun

Mikä tahansa kantoväline voi olla mukava ja helppokäyttöinen, kun sen oikean käyttötavan on kerran oppinut. Harjoittelemiseen kannattaa satsata, sillä kantamisesta voi olla monin tavoin hyötyä lapsiperheen arjessa. Hankittua kantovälinettä ei kannata jättää käyttämättä, jos sen kanssa ei pääse sinuiksi heti kättelyssä. Useimpiin pulmiin on löydettävissä ratkaisu, kun sidontatekniikka ja lapsen asento kantovälineen kyydissä tarkistetaan yhdessä.

Kun kantovälineen käyttäminen on hallussa, lapsen kantaminen sujuu kuin itsestään osana lapsenhoidon arkirutiineja eikä sitä tarvitse ajatella sen kummemmin. Myös kantorepun säätämiseen sopivaksi ja lapsen asettamiseen repun kyytiin kannattaa hieman perehtyä. Oikein käytetyllä kantovälineellä kantaminen on mukavaa ja turvallista.

Ipanaiselta saat selkeän opastuksen kantamiseen, eikä hankkimasi kantoväline jää turhaan kaapin nurkkaan käyttämättömänä. Opastuksen jälkeen voit rauhallisin mielin nauttia kantamisesta. Useimmat Ipanaisen myyjät ovat pätevöityneet Die Trageschule© -kantoliinaohjaajaksi (Certified Carrying School Consultant) ja osaavat auttaa monenlaisissa kantamisen kysymyksissä.

Tula Free-to-Grow kantoreppu Doodle

Pieni juttu, jolla voi olla iso merkitys

Kantovälineet ovat lapsiperheiden arkielämän sankareita. Simppeli ratkaisu, kun haluaa pitää lapsen lähellä, mutta liikkua vapaasti. Lapsella on paikka sylissä, vanhemmalla kädet vapaina. Lapsi kantovälineen kyydissä voi tehdä ruokaa, juoda kupillisen kahvia, viedä koiran lenkille tai kiivetä kauppakassien kanssa kerrostalon neljänteen kerrokseen. Toisinaan on mukavaa vaihtelua liikkua kaupungin vilinässä jonottamatta hissiin ja tehdä neuvolareissu huolehtimatta, mahtuvatko vaunut bussin kyytiin.

Lapsena koettu läheisyys luo turvallisen perustan lapselle kasvaa. Pieni vauva nauttii olostaan vanhemman rinnalla, missä voi aistia tutut tuoksut ja kuulla vanhemman sydämen sykkeen. Lapsi on tyytyväinen tunnistaessaan hoitajan läsnäolon. Myös isommalle lapselle vanhemman läheisyys on tärkeää. Kantovälineen kyydissä voi viettää hengähdyshetken maailmaan tutustumisen lomassa. Kantoväline voi pelastaa tilanteessa, jossa kaikki muut keinot on kokeiltu. Pystyasento ja liike voivat tuoda helpotusta vauvan monenlaisiin vaivoihin, kipeään masuun ja refluksiin. Läheisyys helpottaa pahaa mieltä ja kurjaa oloa, oli kyseessä flunssa tai puhkeavat hampaat. Lapsi on helpompi tyynnyttää kantovälineen kyydissä, käsien väsymättä.