Kirppari

Ipanaisen lastenvaatekirppis sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Hakaniemessä. Kirpparilta löydät hyväkuntoiset lasten second hand vaatteet sekä tarvikkeet. Kirpparillamme vaatteet on laitettu esille kokojen mukaan, joten löytöjen tekeminen on helppoa. Myyntiin tulee uutta vaatetta ja tarvikkeita ihan joka päivä ja valikoima vaihtuu jatkuvasti! Myymälästämme löydät lisäksi lasten leikkipaikan ja viihtyisän oleskelualueen. Haluatko myyjäksi kirpparillemme, VARAA MYYNTIJAKSO!


Haluatko myyjäksi Ipanaisen kirpparille?

Ipanaisen kirppari sopii erityisen hyvin sinulle, jos sinulta löytyy myyntiin hyväkuntoisia uudehkoja lastenvaatteita ja -tarvikkeita ja haluat kierrättää ne mahdollisimman vaivattomasti eteenpäin. Kirppari toimii täyden palvelun periaatteella, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin varata myyntijakso, tuoda meille myytävät tuotteesi ja saat myyntivoittosi suoraan tilillesi valitsemasi myyntijakson jälkeen. Helppoa, eikö vaan?

Myyntijaksoillamme on käytössä provisioperustainen hinnoittelu, joka lasketaan kokonaismyyntituottosi perusteella. Mitä suurempi myyntituottosi on, sitä pienemmän provisioprosentin mukaan maksat myyntijaksostasi. 

LUE LISÄÄ JA VARAA MYYNTIJAKSO TÄSTÄ >>Maksuton vaihto- ja palautusoikeus

Haluamme,että olet täysin tyytyväinen ostoksiisi. Siksi käyttämättömät tuotteet voit palauttaa jopa 100 päivän aikana.

Nopea ja luotettava toimitus

Haluamme, että saat tuotteesi mahdollisimman nopeasti. Normaalisti toimitusaika 1-3 pv.
 

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Kaikki paketit 5,90€. Nouto myymälästä maksuton.

Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Voit olla meihin yhteydessä chatissa, puhelimitse tai sähköpostilla. Palvelemme teitä iloisesti myymälässämme.

Liity Kantikseksi ja saat tuntuvia etuja

Ipanainen.fi © 2018
Loading...