Ihanien yhteisten juttujen joulukalenteri

Tervetuloa mukaan Ipanaisen Ihanien yhteisten juttujen joulukalenteriin! Tämä joulukalenteri on täysin maksuton aineeton joulukalenteri, joka tuo koko perheelle hyvää mieltä ja auttaa pysähtymään arjessa pienten iloisten asioiden äärelle. Tähän joulukalenteriin voi hypätä mukaan missä vaan vaiheessa joulukuuta. Tulosta joulukalenteri tältä sivulta tai nouda se myymälästämme. Tältä sivulta löydät tehtävien tarkemmat ohjeet. Ihanaa joulunaikaa!


Miten Ihanien yhteisten juttujen joulukalenteri toimii?

Tämän joulukalenterin käyttäminen on helppoa ja olemme suunnitelleet kalenterin siten, että jokainen voi tehdä juttuja omaan tahtiinsa ilman suorituspaineita. Kenenkään ei tarvitse yltää supersuorituksiin, vaan joulukalenterin ideana on pysähtyä lyhyeksi hetkeksi jokainen päivä ennen joulua yhdessä lapsen kanssa tekemään jokin kiva yhteinen juttu tai jakamaan yhteinen ajatus. Jokainen voi valita itse tehtävien suoritusjärjestyksen - eikä kukaan huomaa, jos jonkun jutun jättää välistä tai tekee jonkun toisen jutun kahteen kertaan!

Tarvitset aluksi Ihanien yhteisten juttujen joulukalenterin

Aloita tulostamalla Ihanien yhteisten juttujen joulukalenteri tältä sivulta tai nouda painettu versio myymälästämme. 

Valitkaa yhdessä päivän tehtävä

Joka aamu voi voitte valita yhdessä jonkun mukavista yhteisistä jutuista, jonka aiotte sinä päivänä tehdä yhdessä. Tehtävien järjestyksen voi valita itse, eikä ole katastrofaalista, jos joku juttu jää välistä. Kalenterin alalaidasta voi ruksia päivän yli, jolloin joulun lähestyminen havainnollistuu lapselle konkreettisesti. Näin monta päivää enää Jouluun! Tehtävien tarkemmat ohjeet löydät alempaa tältä sivulta.

>> TULOSTA JOULUKALENTERI TÄSTÄ <<

Tulostettava joulukalenteri avautuu erillisenä pdf-tiedostona. Huomaathan, ettei alla olevaa kuvaa kannata tulostaa joulukalenteriksi.