Myymälä


Lastentarvikkeiden kivijalkaliike ja kirppari

Ipanaisen myymälästä löydät suositun lastenvaatteiden kirpparin sekä ihanan valikoiman laadukkaita lastentarvikkeita, jotka tuovat iloa ja helpotusta lapsiperheiden elämään. Voit myös tilata tuotteet verkkokaupasta ja noutaa tilauksen maksutta myymälästä.

Osoite

Siltasaarenkatu 2
00530 Helsinki

Olemme avoinna

Arkisin 10.00 – 18.00
Lauantaisin 10.00 – 17.00

Löydät meidät läheltä Hakaniemen metroasemaa

Myymälämme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Hakaniemen torin lähellä Pitkänsillan kupeessa osoitteessa Siltasaarenkatu 2. Myymäläämme on helppoa saapua monesta suunnasta niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autolla. Lähelle pysähtyvät niin ratikat, metro kuin Hämeentietä ajavat bussit. Rautatieasemalta on meille noin 800 metrin kävelymatka.Lapsiperheiden olohuone

  • Lastentarvikkeita vauvoille, taaperoille ja leikki-ikäisille
  • Kantovälineet ja opastusta kantamiseen
  • Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirppari
  • Oleskelunurkkaus ja asiakaskeittiö hengähtämiseen
  • Maksuton kahvi ja tee asiakkaille
  • Leikkipaikka lapsille
  • Syöttötuolit ja mikroaaltouuni omien eväiden syömistä varten
  • Hoitopöytä
  • Vaunut ja rattaat saa ottaa sisään
  • Aina iloinen ja ystävällinen palvelu
”Halusimme luoda perheille yhteisöllisen paikan, hyvän fiiliksen olohuoneen, jonne on helppoa piipahtaa. Toivomme, että Ipainainen voi olla kuin koti keskellä kaupunkia. Meiltä löytyy oleskelunurkkaus, jossa kuka tahansa saa keittää pannullisen kahvia tai teetä, lämmittää omia eväitä mikrossa tai istua alas hetkeksi hengähtämään. Hoitopisteessämme voi käväistä vaikka vaan vaihtamassa vaipan, jos kriisi iskee kesken leikkipuistoreissun. Lapsille löytyy tietenkin leikkinurkkaus, ja pidämmekin lapsia meidän tärkeimpinä asiakkainamme. Jos lapsilla on mukavaa, vanhemmatkin saavat viettää pienen hetken ostosten parissa. Meillä ei tarvitse pelätä lasten ilonkiljahdusten tai itkujen häiritsevän. Lapset saavat näkyä ja kuulua Ipanaisella.”


Pysäköinti

Jos tulet myymäläämme autolla, helpointa on etsiä kadunvarsipaikkoja Pitkänsillanrannan puolelta. Huomaathan, että nämä paikat ovat maksullisia (maksuautomaatti löytyy Pitkänsillanranta 3 vastapäätä). Vastapäätä myymäläämme Siltasaarenkadun toiselta löytyy muutama maksuton pysäköintipaikka lyhytaikaiseen pysäköntiin. Lisää maksuttomia pysäköintipaikkoja löydät lyhyen kävelymatkan päästä Hakaniemenrannasta Korkeasaaren lauttalaiturin läheltä tai toiselta puolelta lahtea Siltavuorenrannasta. Läheltä löytyy myös maksullinen Arena Centerin pysäköintihalli.

Katso kartta


Maksuton vaihto- ja palautusoikeus

Haluamme,että olet täysin tyytyväinen ostoksiisi. Siksi käyttämättömät tuotteet voit palauttaa jopa 100 päivän aikana.

Nopea ja luotettava toimitus

Haluamme, että saat tuotteesi mahdollisimman nopeasti. Normaalisti toimitusaika 1-3 pv.
 

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

Kaikki paketit 4,90€. Nouto myymälästä maksuton.

Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Voit olla meihin yhteydessä chatissa, puhelimitse tai sähköpostilla. Palvelemme teitä iloisesti myymälässämme.

Ipanainen.fi © 2018
Loading...