Miksi Ipanainen?

 • Olemme täydellä sydämellä toimiva kotimainen lastentarvikkeiden kivijalkaliike, kirppari ja verkkokauppa. Meille on tärkeintä olla avuksi asiakkaillemme ja toimia vastuullisten arvojen mukaisesti. Kun ostat Ipanaiselta, et asioi kasvottoman yrityksen kanssa, vaan saat aina henkilökohtaista palvelua. Voit olla varma, että tuet ostopäätökselläsi hyvällä asialla olevaa yritystä. 


  Kivijalkaliike ja asiakkaiden oma olohuone

  Olemme paljon enemmän kuin perinteinen lastentarvikeliike. Ipanainen on perustettu asiakkaidemme hengähdyspaikaksi ja olohuoneeksi. Kivijalkaliikkeeseemme ovat tervetulleita aivan kaikki - juuri omana itsenään. Lue lisää tästä >> 

  Vastuullinen ja ekologinen

  • Valikoimme Ipanaisella myyntiin tuotteet todella huolella, joten meiltä et löydä riistotuotteita lainkaan.
  • Panostamme ekologisiin ja kestäviin tuotteisiin, jotka on helppoa kierrättää seuraavalle käyttäjälle.
  • Teemme yhteistyötä vain vastuullisesti toimivien tavarantoimittajien kanssa.
  • Tuotteemme ovat turvallisia eivätkä sisällä haitallisia tai vaarallisia aineita.

  Olet meille tärkeä

  Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja haluamme auttaa perheitä voimaan paremmin. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä ja juuri omaan perheeseen sopivien tuotteiden valinnassa. Olemme Ipanaisella vanhempia itsekin ja ymmärrämme lapsiperhearjen ilot ja murheet. Valitsemme tuotevalikoimaamme vain sellaisia tuotteita, joihin uskomme itse ja joita voisimme käyttää omilla lapsillamme. Pyrimme aina ratkaisemaan kaikki palvelutilanteet asiakkaan kannalta parhaalla tavalla.

  Sinun ostopäätöstäsi tarvitaan

  Ole mukana säilyttämässä kivijalkaliikkeitä ja vastuullisesti toimivia palvelevia yrityksiä Suomessa ja tue ostoksillasi hyvällä asialla olevia yrityksiä. Meitä Ipanaisen kaltaisia yrityksiä tarvitaan Suomessa. Haluamme olla mukana luomassa kestävämpää kulutuskulttuuria ja tarjota parempia palvelukokemuksia lapsiperheille. Meidän kaikkien ostopäätöksillä on väliä! 


Ipanaisen omistavat Anni Almqvist ja Anu Mäkinen. Ipanainen on alun perin aloittanut verkkokauppana Annin kotona vuonna 2010. Vuonna 2014 avasimme yhteistuumin ensimmäisen pienen myymälämme Helsingissä Näkinkujalle. Nykyisiin tiloihimme Siltasaarenkadulle muutimme vuonna 2016. 
Ipanainen.fi © 2018
Loading...