Kiertotuote

Laita Tula kantoreppusi kiertoon!

Löytyykö sinulta kaapista käytöstä jo pois jäänyt Tula kantoreppu? Lähetä se meille kiertotuotteeksi! Kantorepun kierrättäminen kiertotuotteena on sinulle vaivatonta ja turvallista. Me myymme Tula kantorepun eteenpäin seuraavalle tyytyväiselle käyttäjälle.

Maksamme sinulle korvauksen nopeasti heti käteen joko pankkitililesi tai krediitteinä Ipanaisen asiaastilille. Sinun ei tarvitse siis odottaa, milloin reppu menee kaupaksi.

Millaisen korvauksen saan? 

Maksamme Tula kantorepusta korvauksen joko pankkitilillesi tai krediitteinä Ipanaisen asiakastilille alla olevan taulukon mukaisesti. Maksamme korvauksen 7 vuorokauden kuluessa kiertotuotteen vastaanottamisesta. Korvausta ei voi saada käteisenä. Pankkitilille korvauksen voi saada ainoastaan Tula Explore ja Free-to-Grow -repusta.

Kuntoluokka - Erittäin hyvä

Tuote on erittäin hyvässä kunnossa, lähes uudenveroinen. Muutama huomaamaton käytön jälki saattaa löytyä, mutta repussa ei ole näkyvää kulumaa tai haalistumaa. Kankaassa on kirkkaat värit. Kantorepussa ei ole nukkaa, pölyä tai karvaa. Kantoreppu on täysin ehjä ja kaikki osat ovat tallella. Koskee ainoastaan Tula Explore ja Free-to-Grow -reppuja.

Kuntoluokka - Hyvä

Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Repussa on näkyvää käytön jälkeä, kuten pientä kulumaa, haalistumaa tai pesunukkaa. Kantoreppu on täysin ehjä ja kaikki osat ovat tallella.

Huom! Otamme vastaan ainoastaan täysin ehjiä kantoreppuja, joissa on kaikki osat tallella. Alkuperäistä pakkausta tai käyttöohjetta ei ole välttämätöntä olla tallessa. 


Miten toimitan kantorepun kiertotuotteeksi?

Voit tuoda repun meille myymälään tai lähettää sen meille asiakaspalautuksena Postin kautta. Myymälässä maksamme sinulle korvauksen repusta heti.

Jos haluat lähettää repun postitse, pakkaa kantoreppu pakettiin ja lähetä se meille maksuttomana asiakaspalautuksena alla olevalla osoitteella. Ota itsellesi talteen kuitti ja seurantatunnus lähetyksestä. 

ASIAKASPALAUTUS
Ipanainen Oy
Siltasaarenkatu 2
00530 Helsinki
Logistiikkatunnus 655154 

Lisää mukaan saatekirje, johon kirjoitat selkeästi seuraavat tiedot:

  • Oma nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Kumpaa kuntoluokkaa lähetettävä reppu on
  • Tilinumerosi, jos haluat korvauksen heti käteen

  • Kun kantoreppu saapuu meille, tarkistamme sen kunnon. Jos kantoreppu on ehjä ja meidän arviomme kuntoluokasta vastaa omaa arviotasi, maksamme krediitit heti asiakastilillesi. Jos meidän arviomme kuntoluokasta poikkeaa omastasi, olemme sinuun yhteydessä. Jos emme voi ottaa vastaan kantoreppua (huono kunto, rikkinäinen, voimakas haju tai muu syy), palautamme repun sinulle postikulujen hinnalla (5,90€).

Huomaathan, että kantoreppu on lähettäjän vastuulla, kunnes se saapuu perille eli emme voi korvata kadonneita lähetyksiä, jotka eivät ole saapuneet meille perille.

Miten Ipanaisen krediitit toimivat?

Krediitit voit käyttää ihan minkä tahansa tuotteen hankintaan valikoimastamme myymälässä, kirpparilla tai verkkokaupassa. Asiakastilin krediittejä ei voi muuttaa rahaksi eli ne käyvät maksutavaksi vain Ipanaisella. Krediitit ovat voimassa 1 vuoden.

Haluatko kysyä lisää?

Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua tai lisäohjeita: puh. 0207352170 tai asiakaspalvelu@ipanainen.fi

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus

Haluamme,että olet täysin tyytyväinen ostoksiisi. Siksi käyttämättömät tuotteet voit palauttaa jopa 100 päivän aikana.

Nopea ja luotettava toimitus

Haluamme, että saat tuotteesi mahdollisimman nopeasti. Normaalisti toimitusaika 1-3 pv.
 

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

Kaikki paketit 4,90€. Nouto myymälästä maksuton.

Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Voit olla meihin yhteydessä chatissa, puhelimitse tai sähköpostilla. Palvelemme teitä iloisesti myymälässämme.

Ipanainen.fi © 2018
Loading...