Kiertotuote

Myy lastentarvikkeet helposti Ipanaisen kiertotuotepalvelulla

Unohda vaivalloinen lastentarvikkeiden kierrätys! Nyt voit myydä Ipanaisen kiertotuotepalvelulla yksittäiset lastentarvikkeet riskittömästi ja turvallisesti. Sinun tarvitsee vain toimittaa tavara meille ja me hoidamme myynnin.

Jos tavarasi ei mene kaupaksi, et myöskään maksa meille mitään eli me saamme oman osuutemme ainoastaan toteutuneesta myynnistä. Et siis kanna itse lainkaan riskiä myynnistä.

Maksamme sinulle 50-80% myyntihinnasta. Meidän osuutemme riippuu myytävän tuotteen hinnasta ja kysynnästä. Arvokkaammissa tuotteissa sinun osuutesi on suurempi kuin edullisemmissa tuotteissa. Voit valita, haluatko korvauksen Ipanaisen krediitteinä vai rahana pankkitilillesi. Jos valitset korvauksen krediitteinä, saat isomman summan, jolla voit hankkia itsellesi meiltä jotain tarpeellista myydyn tuotteen tilalle.

Toimi näin

1. Täytä ensin KIERTOTUOTELOMAKE ja kerro meille, mitä tavaroita sinulla olisi tarjota myyntiin.

2. Teemme arvion tuotteiden jälleenmyyntiarvosta ja lähetämme sinulle myyntitarjouksen sekä tarkemmat ohjeet ja ehdot. 

3. Jos tarjous kuulostaa hyvältä, hyväksy tarjous.

4. Toimita kiertotuote meille myymälään tai postitse.

5. Saat korvauksen valitsemallasi tavalla, kun tuote on myyty.


Mitä voin myydä kiertotuotepalvelun kautta?

Otamme myyntiin hyväkuntoisia ja ajanmukaisia lastentarvikkeita. Kiertotuotteen ei tarvitse olla meiltä hankittu. Tavaroissa saa olla normaalia käytön jälkeä, mutta rikkinäisiä tavaroita emme ota lainkaan myyntiin. Otamme vastaan esimerkiksi alla olevia tuotteita, mutta voit tarjota meille muitakin tarvikkeita. Voit toimittaa kerralla myyntiin korkeintaan kolme tuotetta. 

 • Potkupyörät
 • Kantoreput
 • Kantoliinat
 • Kantotakit
 • Muut kantamisen varusteet
 • Sitterit
 • Isommat lelut
 • Unipesät
 • Syöttötuolit
 • Itkuhälyttimet
 • Matkasängyt
 • Rattaat
 • Vaunut
 • Lämpöpussit
 • Harrastusvälineet
 • Imetystyynyt
 • Rintapumput
 • jne.

Emme ota myyntiin turvakaukaloita, turvaistuimia emmekä isoja huonekaluja.

Otamme myyntiin vain kuluvan kauden mukaisia tuotteita eli emme ota vastaan esimerkiksi talvikauden tarvikkeita keväällä/kesällä.

Mitä kiertotuotepalvelu maksaa?

Et maksa meille itse palvelusta mitään eli jos tavarasi ei mene kaupaksi, et myöskään maksa meille mitään. Me saamme korvauksemme ainoastaan provision muodossa tuotteen myyntihinnasta.

Saat meiltä aina aluksi kirjallisen tarjouksen tuotteistasi, josta ilmenee arviomme tuotteen myyntihinnasta sekä sinun osuutesi tuotosta. Kun tuote saapuu meille, tarkistamme vielä tuotteen todellisen kunnon ja tarkennamme tarvittaessa tarjoustamme.

Huomaathan, että lähettäessäsi tuotteen meille postitse, vähennämme myyntituotosta provision lisäksi 7,90€ euron kiinteän toimituskulun.

Ota rahat krediitteinä tai omalle pankkitilille

Voit valita, haluatko korvauksen krediitteinä asiakastilillesi vai omalle pankkitilillesi rahana. Jos valitset korvauksen Ipanaisen asiakastilille maksettavina krediitteinä, sinun osuutesi on tietysti suurempi.

Ipanaisen krediitit ovat asiakastililläsi olevaa rahaa. Voit käyttää krediitit ihan minkä tahansa tuotteen hankintaan valikoimastamme myymälässä, kirpparilla tai verkkokaupassa. Krediittejä voi hyödyntää  useammassa ostoksessa ja ne ovat voimassa vuoden. Asiakastilin krediittejä ei voi kuitenkaan muuttaa rahaksi eli ne käyvät maksutavaksi vain Ipanaisella.

Kuinka paljon tuotteesta maksetaan minulle?

Maksamme krediitteinä sinulle jopa 80% myyntihinnasta ja jos valitset korvauksen pankkitilille, maksamme sinulle aina vähintään 50% myyntihinnasta. Otamme korvauksessa huomioon tuotteen kysynnän ja kunnon.

Esimerkki 1

Tula Free-to-Grow kantoreppu, jonka kunto on erittäin hyvä

Tuote myydään hintaan 120 euroa. Maksamme sinulle krediitteinä 80 euroa tai pankkitilillesi 70 euroa.

Esimerkki 2

Puky potkupyörä, jonka kunto on hyvä

Tuote myydään hintaan 50 euroa. Maksamme sinulle krediitteinä 40 euroa tai pankkitilillesi 30 euroa.

Esimerkki 3

Kantoliina, jonka kunto on hyvä.

Tuote myydään hintaan 40 euroa. Maksamme sinulle krediitteinä 28 euroa tai pankkitilillesi 20 euroa.

Milloin saan korvauksen? 

Saat korvauksen 7 arkipäivän kuluessa siitä, kun tuotteesi on mennyt meillä kaupaksi.

Kuinka pitkä on myyntiaika? 

Pidämme tuotteita myynnissä korkeintaan kolme kuukautta. Pidätämme oikeuden laskea tuotteen hintaa tämän ajan kuluessa, jos se ei mene kaupaksi alkuperäisellä hinnalla. 

Entä jos tavarani ei mene kaupaksi? 

Teemme parhaamme, jotta kaikki tuotteet löytävät ostajan ja tarkistamme hintaa tarvittaessa. Markkinoimme tuotteita aktiivisesti muun muassa somen välityksellä. Jos tuote ei kuitenkaan ole mennyt kaupaksi 3 kuukaudessa, voit noutaa sen takaisin myymälästämme tai voimme postittaa tuotteen sinulle 7,90 euron käsittelymaksua vastaan. Voit myös toimittaa tuotteen maksutta meidän kauttamme hyväntekeväisyyteen.

Miten toimitan tuotteen myyntipalveluun?

Täytä ensin tämä lomake >>

Saat tarkemmat toimitusohjeet, kun olet hyväksynyt meiltä saamamme tarjouksen. Voit tuoda tuotteet meille myymälään tai toimittaa ne postitse 7,90€ euron käsittelymaksua vastaan.


Haluatko kysyä lisää?

Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua tai lisäohjeita.

puh. 0207352170
asiakaspalvelu@ipanainen.fi

Ipanainen.fi © 2018
Loading...